Хотел „Релакс Кооп“ 2 с. Вонеща вода

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Хотел „ Релакс Кооп“ се намира в полите на Средна Стара планина, в центъра на курортно селище Вонеща вода, което е разположено на 30 км южно от гр.Велико Търново по пътя за Стара Загора. Стаи: Хотел „ Релакс Кооп“  разполага с 138 легла, разположени в модерно обзаведени стаи – 6 апартамента и 69 двойни [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Хотел „ Релакс Кооп“ се намира в полите на Средна Стара планина, в центъра на курортно селище Вонеща вода, което е разположено на 30 км южно от гр.Велико Търново по пътя за Стара Загора.

Стаи:

Хотел „ Релакс Кооп“  разполага с 138 легла, разположени в модерно обзаведени стаи – 6 апартамента и 69 двойни стаи с изглед към планината.

Барове и ресторанти:

Ресторантът в хотела предлага многобройни ястия от интернационалната кухня, закуска, обяд и вечеря и от него се открива великолепна панорамна гледка към балкана. Капацитетът му е 150 места, разположени в две зали и открита тераса.

Лоби-бар:

Лоби-барът /30 места/ е мястото, където може да изпиете сутрешното си кафе, да разпуснете с чаша следобеден чай или да се насладите на алкохолни и безалкохолни напитки, топли напитки, ядки, десерти и др. предлагани в заведението.

Снек бар:

Барът е разположен в близост до открития и закрития басейн.Той предлага безалкохолни и алкохолни напитки, топли напитки ядки и десерти.

Във всички заведения на комплекса се предлагат продукти, произведени от кооперативни предприятия на ЦКС – минерална вода, чай, мед и вино с марката КООП.

Хотелски услуги:

Хотел „ Релакс Кооп“  предлага на гостите:

- открит и закрит басейн

- СПА център

- магазини за сувенири

- фитнес зала

- солариум

- парна баня

- сауна;

- масажен кабинет

- 3 конферентни зали с 20, 40 и 60 места

- мултимедия


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)