Хотел “Реджина Мария Спа”4* гр. Балчик

0
Dntur.com

За хотела

Местоположение: Хотел “Реджина Мария Спа” се намира в гр. Балчик на самия бряг на Черно море в непосредствена близост до Ботаническата градина и до “Двореца”- бившата лятна резиденция на румънската кралица Мария.
 
Любопитно около хотела: Велосипедна алея свързва курорта “Албена” с комплекс “Реджина Мария Спа”, за да се насладят на красивия девствен бряг гостите могат да ползват велосипеди, осигурени от хотела.
 
 
Звезди:
 
Настаняване:
 

:

Хотелът организира екскурзии до легендарния нос Калиакра, античния гръцки полис Несебър и старата столица Велико Търново. В близост до хотела (5 до 15км) се намират три голф игрища, проектирани от световноизвестните Гари Плейър и Ян Уснам. Гостите на хотела могат да ползват 42-футовата ветроходна яхта “Калиакрия” за морски приключения и риболов. За любителите на лова се организират ловни излети, в зависимост от сезона.
 

Местоположение Хотел “Реджина Мария” Спа е  4 звезден хотел, който се намира на самия морски бряг в Балчик, в непосредствена близост до Ботаническата градина и “Двореца”- бившата лятна резиденция на румънската кралица Мария. Стаи Хотел “Реджина Мария” СПА предлага настаняване в 32 стаи и апартаменти. Всички помещения са снабдени с климатик, цифрова телевизия, телевизор с [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4.5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Хотел “Реджина Мария” Спа е  4 звезден хотел, който се намира на самия морски бряг в Балчик, в непосредствена близост до Ботаническата градина и “Двореца”- бившата лятна резиденция на румънската кралица Мария.

Стаи

Хотел “Реджина Мария” СПА предлага настаняване в 32 стаи и апартаменти. Всички помещения са снабдени с климатик, цифрова телевизия, телевизор с плосък екран, високоскоростен интернет достъп, минибар, телефон, рум-сървиз, тераса с великолепен изглед към морето и “Двореца”.

Барове и ресторанти

Хотелът предлага на своите гости изискан ресторант с прекрасен морски изглед, както и уютен лоби бар.

Хотелски услуги

Хотелът предлага на своите гости следните услуги:
- 24 часа рецепция
- паркинг
- интернет достъп
- пране и гладене
- СПА център
- фитнес
- химическо чистене


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)