Хотел „ Радисън Блу Гранд“ 5* гр. София

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Радисън Блу Гранд Хотел е разположен в сърцето на културната и търговска част на София, на прочутите “жълти павета”, в непосредствена близост до сградата на българския парламент. Стаи Хотелът предлага на своите гости 142 просторни стаи. Всички стаи разполагат с дневна светлина, отварящи се прозорци, удобно работно място и просторна мраморна баня с вана [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Радисън Блу Гранд Хотел е разположен в сърцето на културната и търговска част на София, на прочутите “жълти павета”, в непосредствена близост до сградата на българския парламент.

Стаи

Хотелът предлага на своите гости 142 просторни стаи. Всички стаи разполагат с дневна светлина, отварящи се прозорци, удобно работно място и просторна мраморна баня с вана и душ кабина. На разположение на гостите са безплатен високоскоростен интернет, телевизор с LCD екран и сателитни канали.

Четири от шестте етажа са предназначени за непушачи. Хотелът предлага лесен достъп и специално предназначени стаи за хора със затруднено придвижване. Сградата е обезопасена с модерни охранителни системи, включващи детектори за дим, електронно заключване, камери в общите площи и денонощна охрана.

Барове и ресторанти

Барове и ресторанти

Ресторанти
Радисън Блу Гранд Хотел предлага съвременна кухня в стилна и уютна обстановка. Менюто включва всичко от леки закуски и домашно приготвени сладкиши до изкусителна селекция от съвременни и традиционни ястия.

Чисто нов и изискано различен, ресторант „Студио” е мястото, където може да се насладите на вкусна храна, приготвена от висококачествени сезонни продукти и сервирана в уютна атмосфера, оживена от произведения на съвременното изкуство.
Работно време 12:00 до 24:00 часа

Лаундж бар
С изискана и нестандартна атмосфера, лаундж барът е по-скоро клуб за съвременните работещи, изискани, градски хора, отколкото типичния хотелски лоби бар. Произведения на съвременното изкуството, специално подредена библиотека и спокойна атмосфера привличат гостите на хотела и жителите на София, които ценят стила.
Работно време 7:00 до 24:00 часа

Бизнес Клас Лаундж
Отсядането в Бизнес клас стая предлага като комплимент достъп до Бизнес Лаундж. Напълно нов с вдъхновяваща атмосфера и съвременно изкуство, перфектното място, където можете да релаксирате, да почетете книга, да проверите електронната си поща или просто да се отпуснете с любимите си телевизионни канали. Дневната светлина и комфортнaта атмосфера предполагат и място за частни срещи. Опитайте закуската или се насладете на един аперитив със селекция от канапета, специално за гостите на нашите Бизнес клас стаи.

Бизнес център

Хотелът разполага с 6 конферентни зали с капацитет от 10 до 80 човека. Залите са оборудвани с модерна техника и позволяват подредба по Ваше желание. Бизнес центърът предоставя всички технически удобства за успешното провеждане на Вашите делови срещи и конференции.

Спортен център

Хотелът предлага на своите гости модерен фитнес център, 2 сауни, парна баня и стая за масажи.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)