Хотел „ Приморски“ 3* Св. Константин и Елена

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Модерният хотел е разположен на 120 м. от плажа в курортен комплекс Св. Св. Константин и Елена и на пешеходно разстояние до множество заведения за хранене, спорт и забавления. Хотелът предлага уникално съчетание от атрактивна локация, впечатляваща архитектура и интересни интериорни решения. Хотелът, като иновативна концепция, е част от многофункционалния комплекс за търговия, услуги [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Модерният хотел е разположен на 120 м. от плажа в курортен комплекс Св. Св. Константин и Елена и на пешеходно разстояние до множество заведения за хранене, спорт и забавления.

Хотелът предлага уникално съчетание от атрактивна локация, впечатляваща архитектура и интересни интериорни решения. Хотелът, като иновативна концепция, е част от многофункционалния комплекс за търговия, услуги и развлечения – Приморски. Предимство за гостите е непосредствената близост до модерния уелнес и СПА комплекс Аквахаус Термал енд Бийч, за който всички гости получават безплатен вход за Водна зона. За удобство на гостите е предвиден подземен паркинг.

Описание на стаите:

Хотелът разполага с 57 помещения, от които двойни стаи, студиа и апартаменти. Всички помещения са обзаведени с телевизор с плосък екран, минибар, индивидуална климатизация и балкон.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)