Хотел „ Примеа Бийч Резиднес „3* гр. Царево

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Хотелът се намира в най-живописната част на град Царево – на самия плаж на залив Нестинарка, който примамва посетителите с кадифен пясък и кристално чиста морска вода. Стаи Хотелът разполага с просторни и луксозно обзаведени стаи, оборудвани с интернет и телевизия, а от терасите се открива прекрасна гледка към морето. Барове и ресторанти Ресторант [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Хотелът се намира в най-живописната част на град Царево – на самия плаж на залив Нестинарка, който примамва посетителите с кадифен пясък и кристално чиста морска вода.

Стаи

Хотелът разполага с просторни и луксозно обзаведени стаи, оборудвани с интернет и телевизия, а от терасите се открива прекрасна гледка към морето.

Барове и ресторанти

Ресторант „ Primea Kitchen Bar” се намира на просторния плаж Нестинарка, в територията на комплекс Примеа, на метри от морския бряг. Там ще намерите уютна и приветлива обстановка, неповторима гледка към морския хоризонт и професионално обслужване. Ресторантът разполага със 100 места и е подходящ, както за хапване със семейство и приятели, така и за организиране на мероприятия и специални празници. Менюто е специално подбрано, за да се поддържа високото качество на предлаганите ястия от българската и средиземноморската кухня.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)