Хотел „Парк Бачиново“3* гр.Благоевград

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
 

Местоположение: Хотел „Парк Бачиново“ е разположен сред великолепния парк Бачиново, където можете да почивате, спортувате и възстановявате силите и здравето си, не далеч от град Благоевград. В близост се намират световноизвестният Рилски манастир, ски- центровете Бодрост и Банско, градът-музей Мелник с Роженския манастир и още много природни и културни забележителности. Стаи: Хотел „Парк Бачиново“ разполага [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Хотел „Парк Бачиново“ е разположен сред великолепния парк Бачиново, където можете да почивате, спортувате и възстановявате силите и здравето си, не далеч от град Благоевград. В близост се намират световноизвестният Рилски манастир, ски- центровете Бодрост и Банско, градът-музей Мелник с Роженския манастир и още много природни и културни забележителности.

Стаи:

Хотел „Парк Бачиново“ разполага с 36 стаи, 5 лукс апартамента, един от които е младоженски. Всички стаи и имат удобствата на първокласен хотел в съчетание с най-доброто от местната традиция:
- Просторни хол и тераса
- Изискано дизайнерско обзавеждане
- LCD телевизор
- Цифрова телевизия
- Стилна баня
- Мини бар
- Централна климатична инсталация с възможност за индивидуално регулиране на температурата
- Телефон
- Високоскоростен интернет

Барове & Ресторанти:

На разположение на гостите в Хотел „Парк Бачиново“ е голям ресторант, където се сервират избрани ястия от Българската и Европейска кухня, традиционни местни вина и алкохол. Изисканият ресторант може да приеме 200 гости. Към него има външна тераса, а на двора, в близост до реката е барбекюто, от което ухае прочутата Македонска скара.
В лоби бара се предлагат кафе, чай, напитки, закуски и добрата храна прекрасни алкохолни и безалкохолни напитки. Едно прекрасно място за среща на приятели и бизнес партньори на чаша ароматно кафе или други напитки.

Бизнес център:

Хотел „Парк Бачиново“ разполага със следните конферентни зали:
- Многофункционална зала, която е подходяща за организиране както на конференции, така и на презентации с последващ коктейл в прилежащото фоайе
- Зала, подходяща за организиране на семинари, работни срещи и различни обучения
Хотел „Парк Бачиново“ предлага комплексно техническо обслужване на конферентни мероприятия с най-ново оборудване.

Релакс център:

Хотел „Парк Бачиново“ предлага на гостите си релакс център, изцяло посветен на доброто настроение и самочувствие. След деловия ден тук можете да се отдадете на възстановяваща терапия. Независимо дали ще се разпуснете с лечебен масаж или просто ще отпочивате в саунатa.

Хотелски услуги:

На гостите си Хотел „Парк Бачиново“ предлага широка гама от услуги:
- безплатен паркинг
- безплатен интернет
- пране, гладене и химическо чистене
- 24 часа румсървиз
- релакс
- масажи

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)