Хотел “Нави” 2* к. с – ще. Шабла

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Хотел “Нави” е напълно реновиран през 2011.  Предлага настаняване в 23 двойни стаи, обзаведени с много вкус и изцяло в съответствие със съвременните стандарти. Настаняване: Предлагат се стаи с двойно легло,  както и такива  с по 2 единични легла. Всяка от стаите разполага  със самостоятелен санитарен възел,  телевизор  с Булсатком приемник, комарници и малка [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Хотел “Нави” е напълно реновиран през 2011.  Предлага настаняване в 23 двойни стаи, обзаведени с много вкус и изцяло в съответствие със съвременните стандарти.

Настаняване:

Предлагат се стаи с двойно легло,  както и такива  с по 2 единични легла. Всяка от стаите разполага  със самостоятелен санитарен възел,  телевизор  с Булсатком приемник, комарници и малка тераса.  За момента само някои от стаите разполагат и с климатик.

 Услуги:

За удобството на  всички клиенти на хотела в съседство на  рецепцията е разположен лоби бар с удобни кресла и голям телевизор, в който те могат да почиват след плажа или да изчакват роднините си.  В бара, както и  на  цялата територия на хотела може да се ползва безжичен Интернет.

Градината на хотел “Нави” се простира върху няколко декара и е изцяло оградена.   Тя е  отлично поддържана и потънала  в зеленина, като предлага много места за почивка под сянката на големите дървета.

Вашите деца ще намерят търсения простор за игрите си на чист въздух, а бащите им лесно ще намерят място за паркиране в  покрития паркинг или алеите край хотела.  В единия си край двора на хотела граничи с няколко изоставени  бунгала край които се минава  за безкрайните плажове пред къмпинг Шабла, а в другия си край хотела са се ширнали зелените поля и лозя край Шабла.

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)