Хотел ” Морско Конче ” 3* к. к. Китен

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Хотел ” Морско Конче ” се намира на 50 км. южно от Бургас и 3 км. южно от Китен, на първа линия, единственият хотел в “Залива на делфините”, къмпинг Юг. Прилежащата територия към хотела е охраняема. Хотел: На разположение на гостите са ресторант, лоби бар, пиано бар, външен басейн, фитнес, сърф училище, мултифункционално игрище [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4.5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Хотел ” Морско Конче ” се намира на 50 км. южно от Бургас и 3 км. южно от Китен, на първа линия, единственият хотел в “Залива на делфините”, къмпинг Юг. Прилежащата територия към хотела е охраняема.

Хотел:

На разположение на гостите са ресторант, лоби бар, пиано бар, външен басейн, фитнес, сърф училище, мултифункционално игрище за тенис, баскетбол и футбол. На разположение на гостите са охранаем паркинг, както и безплатни шезлонги и чадъри на плажа пред хотела. В хотелът не се допускат домашни любимци.

Настаняване:

Хотелът разполага с 57 стандартни двойни стаи и 2 апартамента с кухненски бокс. Всички помещения са оборудвани с телевизор, хладилник, климатик, интернет, собствен санитарен възел, като в 9 от стаите банята е с вана.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)