Хотел „ Мелса Кооп“ 2* гр. Несебър

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване: ,
 

Местоположение Хотел Мелса Кооп е разположен в центъра на гр. Несебър и се намира в непосредствена близост до провлака, свързващ стария и новия град. Стаи Хотел Мелса Кооп разполага с 40 апартамента и 49 двойни стаи. Капацитетът на хотела е 178 основни легла. Част от стаите са с балкони, от които се разкрива чудесна гледка. [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Хотел Мелса Кооп е разположен в центъра на гр. Несебър и се намира в непосредствена близост до провлака, свързващ стария и новия град.

Стаи

Хотел Мелса Кооп разполага с 40 апартамента и 49 двойни стаи. Капацитетът на хотела е 178 основни легла. Част от стаите са с балкони, от които се разкрива чудесна гледка.
Във всяка стая има климатик, мини бар, LCD телевизор с кабелна телевизия, телефон и интернет. Баните са оборудвани с душ кабина.
Всеки един от апартаментите има холна част и спалня. Оборудвани са с климатик, мини бар, LCD телевизор, телефон и интернет. Баните са оборудвани с душ кабина, като в 7 от тях има вана.

Барове и ресторанти

Хотел Мелса Кооп предлага на своите гости ресторант с открита тераса и прилежаща към него банкетна зала, както и лоби бар.

Конферентна зала

Хотел Мелса кооп разполага с 2 конферентни зали с капацитет 30 и 70 места. Залите са климатизирани, озвучени и оборудвани с мултимедия. При конкретни запитвания за провеждане на конференции, семинари, фирмени обучения и други мероприятия, се изготвят конкретни оферти, съобразени с желанията клиенти.

СПА център

СПА центърът на хотел Мелса Кооп разполага с: фитнес зала, парна баня, руска баня, перлена вана, джакузи, сауна, солариум, терапевтичен и масажни кабинети, закрит, открит и детски басейн.

Хотелски услуги

Хотел Мелса Кооп предлага:
-24 часа рецепция
-индивидуален сейф на рецепция
-индивидуално пране и индивидуално гладене
-събуждане по телефона
- повикване на такси
-два магазина за сувенири и плажни принадлежности
-рехабилитационен център, включва следните процедури: калолечение, луголечение, водолечение, физиотерапия


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)