Хотел “Мариета Палас”4* гр.Несебър

0
Dntur.com

За хотела

Местоположение: Разположен в близост до най-оживените търговски улици на гр. Несебър и само на 500м. от плажа. Отличава се с модерна архитектура и стил, които се вписват по своеобразен начин в атмосферата на град Несебър.
 
 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение ” Мариета Палас” e четиризвезден хотел, разположен в близост до най-оживените търговски улици на гр. Несебър и само на около 500 м от плажа. Отличава се с модерна архитектура и стил, които се вписват по своебразен начин в атмосферата на град Несебър. Стаи На разположение на гостите в хотел ” Мариета Палас” са 88 [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4.5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

” Мариета Палас” e четиризвезден хотел, разположен в близост до най-оживените търговски улици на гр. Несебър и само на около 500 м от плажа. Отличава се с модерна архитектура и стил, които се вписват по своебразен начин в атмосферата на град Несебър.

Стаи

На разположение на гостите в хотел ” Мариета Палас” са 88 луксозно обзаведени стаи и 16 апартамента, уютно обзаведени и предлагащи всички условия на един съвременен европейски хотел – централна климатизация, директен телефон, телевизор със сателитна телевизия, интернет връзка, мини-бар, кана с топла вода, сейф, балкон.

Барове & Ресторанти

Хотел Мариета Палас предлага на гостите си:

- ресторант

- денонощен коктейл-бар /лоби-бар/

- дискотека с различни стилове музика /отворена през летен сезон/

Релакс център

Релакс центърът е уникална част от ” Мариета Палас” – той допълва усещанията за уют, красота и отмора. На разположение на гостите са 7 терапевтични кабинети, джакузи за 10-12 човека, турска баня, инфрачервена сауна, сауна, парна баня, солариум, зона за отдих. Модерната фитнес зала е напълно оборудвана.

Хотелски услуги

На разположение на гостите са следните допълнителни услуги:

- рум-сервиз

- фризьорски и козметичен салон

- сувенирен магазин

- подземен гараж


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)