Хотел „ Луксор“ 1* гр. Ивайловград

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Хотел „Луксор“ е разположен в новия квартал Дружба в малкия южен български град Ивайловград. Tова е комплекс, който предлага панорамна гледка на своите гости към града и съседна Гърция. Новооткритият граничен контролно-пропускателен пункт Ивайловград – Кипринос, който се намира на 4км от комплекса, предоставя на гостите на хотела възможност да посетят Гърция. Също така [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Хотел „Луксор“ е разположен в новия квартал Дружба в малкия южен български град Ивайловград. Tова е комплекс, който предлага панорамна гледка на своите гости към града и съседна Гърция. Новооткритият граничен контролно-пропускателен пункт Ивайловград – Кипринос, който се намира на 4км от комплекса, предоставя на гостите на хотела възможност да посетят Гърция. Също така в околността има много природни и исторически забележителности като река Арда и язовир Ивайловград, крепостта Лютица и разкопките на древноримската Вила Армира.

Стаи:

Хотел „Луксор“ предлага на своите гости настаняване в стилни бутикови единични и двойни стаи, лукс стаи, а също така и апартаменти. Част от стаите са с балкони, които предоставят гледка към летния Бар-Басейн. Стаите разполагат с климатик, плазмен телевизор с кабелна телевизия, сейф, безжичен Internet достъп и баня – в стаите и апартаментите с душ, а в луксовите помещения – с вана.

Барове и Ресторанти:

Гостите на хотел „Луксор“ имат възможност да посетят основния ресторант – Орхидея, място с ненатрапчив и стилен интериор. Ресторантът разполага със 120 места и предлага комбинацията от отлично качество на продуктите, висок професионализъм и качествено обслужване.
Майстор готвачите предлагат вкусни специалитети от националната и световна кулинария, поднесени по атрактивен начин. Ресторантът впечатлява и с прецизно подбрана колекция вина от реномирани изби.
През летния сезон на разположение на гостите на хотела е и атрактивният бар-басейн Съни, предлагащ богато разнообразие от разхладителни и освежаващи коктейли и други напитки.

Хотелски услуги:

Хотел „Луксор“ разполага с добре оборудвана конферентна зала за бизнес срещи и семинари. Също така за пътуващите със собствен транспорт има осигурен паркинг. За малчуганите има весел детски кът. А за свободното време на гостите на хотела има и оборудвана игрална зала с билярд и тенис на маса.
Хотелът разполага и с открит външен басейн за горещи летни емоции.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)