Хотел “Ловеч” 3* гр. Ловеч

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Хотел “Ловеч” се намира в центъра на гр. Ловеч и е в непосредствена близост до единствения в страната Покрит мост, свързващ стария и новия град. Сградата на хотела, с красивите си амфитеатрални корпуси, е лесно разпознаваема и емблематична за града. Разположението на хотелския комплекс дава възможност за два великолепни изгледа – от едната страна [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Хотел “Ловеч” се намира в центъра на гр. Ловеч и е в непосредствена близост до единствения в страната Покрит мост, свързващ стария и новия град. Сградата на хотела, с красивите си амфитеатрални корпуси, е лесно разпознаваема и емблематична за града. Разположението на хотелския комплекс дава възможност за два великолепни изгледа – от едната страна река Осъм и стария възрожденски квартал “Вароша”, който представлява особен интерес за гостите със своите архитектурно – исторически забележителности и от друга страна – възстановената в автентичния си бароков стил централна част на града.

Барове и ресторанти

Ресторант “Ловеч” разполага с три зали:

* Основна зала – 160 места
* Зала “Закуски” – 60 места
* Банкетна зала – 90 места

Основната зала е отделена от останалите две зали с подвижни прегради, което дава възможност за тяхното обединяване при големи мероприятия. Допълнително удобство за клиентите е непосредствената близост на заведението до конферентната зала. Ресторантът предлага една великолепна комбинация от стилен интериор, българска кухня и достъпни цени. Той е предпочитано място за семейни тържества, бизнес коктейли и банкети.

Хотелът разполага и с Лоби бар, подходящ за кафе-паузи и бизнес-срещи. Капацитетът му е 40 места.

Коктейл барът предлага многообразие от напитки и коктейли. Заведението разполага с две външни тераси – западната е с изглед към Бароковите къщи, а от източната се открива великолепен изглед към реката и хълма “Стратеш”. Капацитетът на коктейл бара е 40 места на вътрешния салон.

Конферентна зала

За провеждане на бизнес-срещи, семинари, конференции, фирмени обучения и презентации хотел “Ловеч” предлага конферентна зала с капацитет 60 места.

Конферентната зала е оборудвана с бял екран. Предоставя се възможност за наем на допълнително оборудване съобразно събитието. Залата се намира в непосредствена близост до ресторанта, подходящ за провеждане на кафе паузи. За по – големи бизнес мероприятия може да се използва банкетната зала на ресторанта. Тя е с капацитет 90 места и може да бъде аранжирана по различен начин.

Хотелски услуги

На разположение на гостите са следните хотелски услуги:

- 24ч рецепция
- паркинг
- Интернет
- дневен бар
- бар на басейна
- основен ресторант
- кафе сладкарница
- външен басейн
- шезлонги и чадъри
- релакс център
- джакузи
- сауна
- парна баня
- фитнес зала
- конферентна зала
- пране и гладене
- стая за багаж

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)