Хотел „ Лайт“ 3* гр. София

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Тризвездният хотел Лайт предлага удобно и комфортно настаняване в самия център на град София, в близост до централната пешеходна зона, Президенството и административните и бизнес центрове на столицата. Стаи За гостите на хотела се предлага избор от 32 стаи и апартаменти обзаведени с класически удобства. Всяка стая е оборудвана с минибар, сателитна телевизия, интернет, [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Тризвездният хотел Лайт предлага удобно и комфортно настаняване в самия център на град София, в близост до централната пешеходна зона, Президенството и административните и бизнес центрове на столицата.

Стаи

За гостите на хотела се предлага избор от 32 стаи и апартаменти обзаведени с класически удобства. Всяка стая е оборудвана с минибар, сателитна телевизия, интернет, комфортна баня с вана или душ кабина, както и други екстри. Някои от стаите ни имат балкон, с гледка към централната част на столицата.

Барове и ресторанти

Ресторантът предлага богат избор от ястия както от българската, така и от международната кухня, подбрани напитки, които могат да задоволят и най-изискания вкус. Също така хотелът разполага с банкетна зала за 15 – 20 души, която има отделен вход от ресторанта и е много подходяща за официални вечери и тържества.

Бизнес център

Хотелът има ресурси за провеждане на бизнес срещи в конферентната си зала “Оборище” със 75 места за осъществяване на срещи, семинари, конференции и форуми от всякакъв тип.

Спортен център

Спортният център на хотела разполага с модерно оборудвана фитнес зала, сауна, солариум, масажисти.

Хотелски услуги

Ако търсите удобно място за нощуване в София, подходящо за срещи от личен или бизнес характер, хотел Лайт ще ви осигури всички екстри за вашия престой. Обслужването в хотела е на високо ниво, като на гостите се осигуряват широк обхват от услуги – рум сървиз, химическо чистене, сейф, пощенски услуги, коли под наем, платен паркинг и много други.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)