Хотел “Лагуна бийч” 4* гр.Созопол

0
Dntur.com

За хотела

Местоположение: Хотел "Лагуна бийч" е разположен на главния път Бургас-Приморско срещу отбивката за Созопол. Намира се на 30 метра от плаж Златна рибка.
 
 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Хотелът е разположен на главния път Бургас-Приморско срещу отбивката за Созопол. Намира се на 30 метра от плаж Златна рибка, където се открива целия разкош и тайнство на старият град. Стаи На разположение на гостите на хотела са 46 двойни стаи, 10 едностайни и двустайни апартамента и 35 студия. Всеки апартамент предлага просторни стаи [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4.5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Хотелът е разположен на главния път Бургас-Приморско срещу отбивката за Созопол. Намира се на 30 метра от плаж Златна рибка, където се открива целия разкош и тайнство на старият град.

Стаи

На разположение на гостите на хотела са 46 двойни стаи, 10 едностайни и двустайни апартамента и 35 студия. Всеки апартамент предлага просторни стаи и перфектно обзаведена трапезария, оборудвана кухня и голяма тераса, на която можете да отпочивате и да се наслаждавате на гледката.

Барове и Ресторанти

Комплексът разполага с:
- Лоби бар
- Ресторант
- Пиано бар
- Мокър бар
- Джакузи бар на покрива

Бизнес център

Комлексът разполага с конфернтна зала със 100 места и цялостно оборудване, необходимо за провеждане на семинари, делови и бизнес срещи.

СПА център

СПА центърът в “Лагуна Бийч” осигурява отлично качество на СПА процедурите и услугите в салоните за красота, използвайки продукти от най-високо качество. СПА комплексът разполага с няколко зали за процедури и масажи, сауна, парна баня, джакузи, стая за релаксация, фризьорски салон, фитнес център. На разположение са вътрешен и външен басейн.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)