Хотел ” Кристъл Палас ” 4* гр. София

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Хотел ” Кристъл Палас ” е съчетание на архитектурен паметник и модерна постройка. Разположен е в сърцето на София, между “Докторската градина” и внушителните сгради на Софийският Университет “Св. Климент Охридски” и Народната Библиотека “Св.Св. Кирил и Методий”. Само 15 минути го делят от Летище София Стаи Четиризвездният хотел ” Кристъл Палас ” разполага [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4.5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Хотел ” Кристъл Палас ” е съчетание на архитектурен паметник и модерна постройка. Разположен е в сърцето на София, между “Докторската градина” и внушителните сгради на Софийският Университет “Св. Климент Охридски” и Народната Библиотека “Св.Св. Кирил и Методий”. Само 15 минути го делят от Летище София

Стаи

Четиризвездният хотел ” Кристъл Палас ” разполага с 63 просторни, слънчеви стаи и апартаменти с магнитно заключващи се врати. Всички те са климатизирани, с луксозни бани, кабелна телевизия, телефонна линия, достъп до Интернет, личен сейф и мини бар.

Барове и ресторанти

В хотел ” Кристъл Палас ” можете да се насладите на интернационална кухня в изисканата обстановка на ресторанта, който е готов да приеме до 70 гости.

Хотелът разполага с Лоби Бар с капацитет 30 места, както и с Конгресен бар и Бизнес клуб, предлагащи уютна атмосфера за срещи.

Бизнес център

За организиране на семинар, конференция, представяне или друг вид конгресно мероприятие на разположение са зали “Шипка” и “Кристал”, чиято обща площ от 100 кв.м. е с капацитет до 60 участника. Други бизнес услуги: факс, копир, компютър, интернет.

Спортен център

- спортна зала

- сауна

- солариум

- парна баня

- воден масаж

- освежаващ масаж

Хотелски услуги

- пералня, гладене

- химическо чистене

За автомобилите на гостите е подсигурен закрит паркинг с 22 места, включен в цената на стаята.

Приемат се следните видове карти: VIZA, Master, Diners Club, American Express и Борика.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)