Хотел „ Кристал “ 3* гр.Смолян

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Хотел Кристал е разположен сред красива природа на брега на първото от Смолянските езера, намиращо се до главния път Пампорово – Смолян непосредсвено преди входа на града. Хотелът предоставя уникална възможност за комфортна почивка, съчетана с неповторими панорамни гледки на езерото и планинските вериги, обкръжаващи град Смолян. Стаи: Хотел Кристал е категория 3 звезди [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Хотел Кристал е разположен сред красива природа на брега на първото от Смолянските езера, намиращо се до главния път Пампорово – Смолян непосредсвено преди входа на града. Хотелът предоставя уникална възможност за комфортна почивка, съчетана с неповторими панорамни гледки на езерото и планинските вериги, обкръжаващи град Смолян.

Стаи:

Хотел Кристал е категория 3 звезди и разполага с 22 стаи, разпределени в двойни стаи, апартаменти и мезонети. Всяка стая има парно отопление, телевизор с кабелна телевизия, собствен санитарен възел с душ кабина, вана или джакузи и всичко необходимо за спокойна и комфортна почивка. Обзавеждането е съгласно съвременните изисквания за категорията на хотела.

Барове и ресторанти:

Сред уютната обстановка на ресторанта (75 места) ще можете да почувствате българското гостоприемство и да се насладите на вкусни национални и европейски специалитети. Предлагат се още богат асортимент избрани вина и ракии от най-добрите български изби и реномирани чуждестранни напитки.

Услуги в хотела:

На разположението на гостите са охраняем паркинг, конферентна зала с 20 места, безплатен високоскоростен безжичен интернет и уникални панорамни тераси. За любителите на зимните спортове се предлага транспорт до пистите на Пампорово и обратно.
Допълнителни услуги – екскурзии до местни забележителности, организиране на семинари, бизнес и семейни срещи и мероприятия.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)