Хотел “Кооп Рожен”3* Пампорово

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Хотел Кооп Рожен се намира на 6 км. от един от най-популярните туристически дестинации – Пампорово. Разположен в прекрасната местност Роженски поляни, хотелът предлага целогодишно настаняване в комфортни и уютни двойни стаи и апартаменти. На разположение на гостите са три заведения за хранене и развлечение – класически ресторант, бирария и лоби бар. С безплатно [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Хотел Кооп Рожен се намира на 6 км. от един от най-популярните туристически дестинации – Пампорово. Разположен в прекрасната местност Роженски поляни, хотелът предлага целогодишно настаняване в комфортни и уютни двойни стаи и апартаменти.

На разположение на гостите са три заведения за хранене и развлечение – класически ресторант, бирария и лоби бар. С безплатно ползване са закрит басейн, парна баня и сауна, сейф за ценности.

 

Описание на стаите:

Хотелът разполага с: 7 единични стаи – разполагат с централна отоплителна система, сателитна TV, хладилник – тип мини бар, баня с душ кабина; 19 стаи двойни стаи с централна отоплителна система, сателитна TV, хладилник – тип мини бар, баня с душ кабина; 3 апартамента и 3 студиа с две стаи, от които една спалня, които разполагат с централна отоплителна система, сателитна TV, хладилник – тип мини бар, баня с душ кабина, апартаментите разполагат с тераса.

Спорт / Забавления:

 

Допълнителни услуги: класически и арома масажи, зона за развлечение(билярд, футбол на маса, тенис на маса), организиране на тематични вечери, програми, DJ парти и др.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)