Хотел „ Комплимент “ 3* гр. Трявна

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Предимства на хотела Хотел Комплимент съчетава най-доброто от традиционната тревненска архитектура и новите тенденции в интериорния дизайн. Резултатът е уютно, очарователно място, изпълнено със светлина, предразполагащо към усмивки, вкусно похапване и весели мигове с приятели и близки. Всички помещения са светли, просторни, разполагат с високоскоростен интернет и предразполагат към добро настроение и пълноценна почивка. На [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Предимства на хотела

Хотел Комплимент съчетава най-доброто от традиционната тревненска архитектура и новите тенденции в интериорния дизайн. Резултатът е уютно, очарователно място, изпълнено със светлина, предразполагащо към усмивки, вкусно похапване и весели мигове с приятели и близки.

Всички помещения са светли, просторни, разполагат с високоскоростен интернет и предразполагат към добро настроение и пълноценна почивка.

На разположение на гостите са лоби бар, ресторант и шекерджийница – кът, в който се сервират кафе на пясък, бяло сладко и специално приготвена лимонада.

Местоположение

Хотел Комплимент се намира в центъра на Трявна, точно срещу Даскаловата къща с резбованите тавани – слънца. Ресторантът и шекерджийницата са разположени на 20 метра от него с гледка към кокетни улички и красиви стари къщи.

Стаи

Хотел Комплимент предлага настаняване в единични, двойни стаи или апартамент.
Единичните стаи предлагат перфектни условия за почивка и работа. Леглата са удобни, работните кътове разполагат с всичко необходимо – от стол, на който да се настаните комфортно до достатъчно светлина и високоскоростен интернет.
В двойните стаи се чувствате като у дома си. Те са уютни, кокетни, с мека настилка на пода, за да ви е още по-топло и дори стъпките ви да не се чуват.
Светлина, радост, удобство – апартаментът носи специална атмосфера. Той е просторен, решен в бяло с няколко ярки цветови акцента, основният от които е успокояващо светлозелено – в този цвят е решена меката мебел.

Барове & Ресторанти

Лоби барът е с изчистена, модерна визия в типичните за хотела цветове – бяло, светлозелено, жълто. Детайлите, кашпите със зеленина, локалното осветление и голямото количество естествена светлина, която влиза във фоайето през деня носят допълнителна атмосфера и предразполагат гост.
Ресторантът се намира на 20 м от хотела. Зидана камина с тревненска дърворезба осигурява топлина и подклажда веселото настроение на нашите гости. Изобилието от багри в сепаретата контрастира с белите стени и тежките дървени греди на тавана.
В менюто на заведенията акцентът е върху българските традиционни ястия и сладкиши и качествените, маркови напитки.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)