Хотел „Кириос“3* Несебър

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Тризвездният хотел Кириос е разположен в сърцето на старинния полуостров Несебър. Тук ще намерите тишина и уют сред хилядолетната история на града – държава, признат за архитектурно-исторически резерват и вписан в Списъка на паметниците на световното културно наследство на ЮНЕСКО. Несебър е един от най-древните градове в Европа с над 2300 годишна история. Полуостровът [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Тризвездният хотел Кириос е разположен в сърцето на старинния полуостров Несебър. Тук ще намерите тишина и уют сред хилядолетната история на града – държава, признат за архитектурно-исторически резерват и вписан в Списъка на паметниците на световното културно наследство на ЮНЕСКО. Несебър е един от най-древните градове в Европа с над 2300 годишна история. Полуостровът е известен със своите старинни църкви, музеите и най-добрите рибни ресторанти с невероятен изглед към морето.

Хотелът, се намира на 150 метра от познатия на местните с наименованието Буната кокетен плаж и в непосредствена близост до търговската част на града. Тук ще откриете прекрасни условия за пълноценен отдих и отмора.

Описание на стаите:

Всяка от десетте стаи е обзаведена по европейски стандарти и разполага с климатик, сателитна телевизия, 21-инчови телевизори, мини бар, безплатен интернет и сейф бокс. Лоби барът предлага всички видове алкохолни и безалкохолни напитки, а в китната лятна градина можете да прекарате незабравими мигове с чаша любимо питие и приятна компания. Хотелът е последно реновиран през 2019 година.

Спорт / Забавления:

Поради съчетанието на перфектна локация, романтичен интериор и разбира се неповторимия дух на Стария Несебър, хотел Кириос представлява едно уникално райско кътче, което си заслужава да посетите.

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)