Хотел „Каменец“ I 1* гр. Несебър

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване: ,
 

Местоположение Хотел Каменец е разположен в новата част на културно – историческия град Несебър, в тихата и уютна част на града, само на 2 мин. от южния плаж и на 15 мин. пеша от старинната част на града. В близост до комплекса са и най-оживените търговски улици на гр. Несебър. Стаи Хотел Каменец се отличава [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Хотел Каменец е разположен в новата част на културно – историческия град Несебър, в тихата и уютна част на града, само на 2 мин. от южния плаж и на 15 мин. пеша от старинната част на града. В близост до комплекса са и най-оживените търговски улици на гр. Несебър.

Стаи

Хотел Каменец се отличава с изискан екстериор и елегантен интериор. Разполага с: 80 икономични стаи – уютно и стилно обзаведени, 26 студиа състоящи се от 1 помещение – спалня + дневна обзаведена с разтегаем диван, 18 апартамента – състоящи се от две помещения, разделени с врата – спалня + дневна и отделно обoсобена втора спалня.
Всички помещения разполагат с: балкон, климатизация и вентилация, TV с кабелна телевизия, хладилник, баня, тоалетна , душ, сешоар, хладилник, телефон.

Барове и ресторанти

На своите гости Хотел Каменец предлага първокласен ресторант със зала – 150 места както и покрита лятна тераса с още 150 места. Лоби бар, който e в непосредствена близост до ресторанта и предлага голям избор от напитки и коктейли сред комфорта на обстановка.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)