Хотел ” Калина Палас “4* гр. Трявна

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Хотел ” Калина Палас ” се намира на 400 метра от центъра на град Трявна – географския център на България, в сърцето на Стара планина. Хотел: Модерно оборудван и стилен хотел, подходящ както за провеждане на фирмени събития, така и за почивка. На разположение на гостите са ресторант с 250 места, лоби бар, закрит басейн, [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Хотел ” Калина Палас ” се намира на 400 метра от центъра на град Трявна – географския център на България, в сърцето на Стара планина.

Хотел:

Модерно оборудван и стилен хотел, подходящ както за провеждане на фирмени събития, така и за почивка. На разположение на гостите са ресторант с 250 места, лоби бар, закрит басейн, открит и закрит паркинг, както и 4 мултифункционални конферентни зали.

Настаняване:

Разполага с 124 комфортни двойн стаи – стандарт, 10 стаи супериор, 8 студиа, 5 апартамента. Всяко помещение е оборудвано с централна климатична инсталация с индивидуално регулиране, LCD телевизор с кабелна телевизия, телефон, минибар, индивидуален електронно заключващ се сейф, безплатен безжичен високоскоростен интернет, просторна баня с телефон, панорамно и козметично огледало, бутон за SOS повикване и сешоар, както и просторна тераса с гледка към град Трявна и планината.

За конферентните зали:

Дневна светлина, с възможност за затъмняване тип “blackout”; пряка и безпрепятствена визуална връзка от всички части на залата; безплатна високоскоростна безжична интернет връзка; климатична система с индивидуален контрол; самостоятелно вградено озвучаване; безжични и стационарни микрофони; флипчарт; екрани; мултимедия; лаптоп; лазерна показалка; президиум и катедра за лектори; телевизионни монитори; възможност за ползване на принтер и копирни услуги; техническо лице на разположение.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)