Хотел „ Златен Рожен“ 3* с. Рожен

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Хотел „Златен Рожен”е тризвезден бутиков хотел, разположен в непосредствена близост до Роженския манастир, в центъра на с.Рожен и на 6 километра от най-малкия град в България Мелник. Районът е известен с мекия си климат, многобройните слънчеви дни и чистия въздух, които са основните фактори и гаранция за пълноценния отдих на нашите гости. Хотелът предлага [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Хотел „Златен Рожен”е тризвезден бутиков хотел, разположен в непосредствена близост до Роженския манастир, в центъра на с.Рожен и на 6 километра от най-малкия град в България Мелник. Районът е известен с мекия си климат, многобройните слънчеви дни и чистия въздух, които са основните фактори и гаранция за пълноценния отдих на нашите гости.

Хотелът предлага богати възможности за почивка, спорт и развлечения , както и за винен туризъм и дегустация на вина. Изграден е на три нива и работи целогодишно. Предлага умело съчетание на българската възрожденска култура, така типична за региона, с лукса и съвременните удобства, гарантиращи комфорт на посетителите.

Стаи

Хотел Златен Рожен разполага с 12 двойни стаи /със спалня или с 2 отделни легла/ и 1 апартамент. Всички стаи разполагат с кабелна телевизия, телефон, санитарен възел. Апартаментът разполага с климатик с индивидуален контрол на настройките, спалня – обзаведена в топъл битов стил и просторна дневна.

Механа

Механата е в типичен за мелнишкия регион старобитен стил с капацитет от общо 130 седящи места. Разпределена е на две зали – основна и Вип зала ”ЛОВЕН КЪТ”, декорирана с красиви пъстроцветни витражи, ловни трофей, камина и атрактивен ловно – битов дизайн. Механата разполага и с голяма лятна тераса с изглед към неповторимите и уникални Мелнишки пирамиди! Предлагат се вкусни специалитети от българската национална кухня и богат асортимент от напитки и вина произведени от собствени лозови масиви.

Хотелски услуги

Хотел „Златен Рожен” предлага на своите гости богато разнообразие от:
- екскурзии и забавления на място
- тийм билдингови програми
- спортни мероприятия
- винени дегустации с продукти собствено производство

Конферентни услуги:
Комплексът предлага на своите бизнес гости уникална зала „ЛОВЕН КЪТ” , която се преаранжира за вашата бизнес среща или тиймбилдингово мероприятие!

- Зала “Ловен Кът”: до 25 седящи места
- Зала „Дегустационна”: до 36 седящи места


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)