Хотел „ Замъка“3* гр. Шумен

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Хотел Замъка е модерен тризвезден хотел, който се намира в административния, търговски и финансов център на град Шумен. Разположен е на тиха, спокойна улица. Това е мястото, където може успешно да се съчетаят пълноценна почивка и бизнес ангажименти. Стаи Хотел Замъка предлага елегантно обслужване и комфорт на своите гости. На разположение на гостите на [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Хотел Замъка е модерен тризвезден хотел, който се намира в административния, търговски и финансов център на град Шумен. Разположен е на тиха, спокойна улица. Това е мястото, където може успешно да се съчетаят пълноценна почивка и бизнес ангажименти.

Стаи

Хотел Замъка предлага елегантно обслужване и комфорт на своите гости. На разположение на гостите на хотела са 3 апартамента, 5 двойни стаи и 4 единични. Стаите са напълно оборудвани с всичко необходимо за една комфортна почивка или бизнес пътуване. Всяка стая разполага с телевизор с кабелна телевизия, телефон, мини бар, климатик, Internet достъп.

Барове и Ресторанти

Ресторант Замъка разполага с 49 места и предлага уникален интериор. Менюто е изработено с любезното съдействие на известния готвач и телевизионен водещ Иван Звездев. Гостите ще се насладят на вкусни гозби и отбрани вина. Това е мястото, където гостите на хотела могат да опитат чеверме, ястия на пещ и сач.Ресторантът е идеално място за празници, дискретни бизнес обеди или романтични вечери. Екипът от професионалисти помага със съвети за ястия и вина.
Лятната градина със своите 100 места се отличава с уникален облик и стил, и предлага на гостите прохлада, свежест и уют през летните месеци.

Хотелски услуги

Конферентната зала има капацитет 40 места и предлага отлични условия за провеждане на бизнес мероприятия, семинари, пресконференции или продуктови презентации.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)