Хотел „ Журналист“ 2* гр. Златни пясъци

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Хотел Журналист е затворен комплекс, който се намира на 15 км северно от Варна и на 21 км от летището. Хотелът е разположен на 50 метра от плажа в Златни пясъци и попада в територията на огромен парк с ботаническа градина с над 50 вида растения от средиземноморската фауна. До центъра на курорта се [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Хотел Журналист е затворен комплекс, който се намира на 15 км северно от Варна и на 21 км от летището. Хотелът е разположен на 50 метра от плажа в Златни пясъци и попада в територията на огромен парк с ботаническа градина с над 50 вида растения от средиземноморската фауна. До центъра на курорта се стига с 15-минутна разходка, а най-близките магазини, ресторанти и супермаркети са на разстояние 100 метра.

Стаи

Хотел Журналист е част от комплекс, състоящ се от два хотела с общо 164 стаи, студиа и апартаменти. Всички стаи са приветливи, с морска или паркова гледка и удобно обзаведени за пълноценна почивка. Стаите разполагат с тераси, ТВ, климатик, телефон, мини-бар.

Барове & Ресторанти

Комплексът разполага с един голям основен ресторант “Чинари” и морски ресторант на самия плаж. Ресторант “Чинари” е с голяма вътрешна зала и просторна външна тераса под сенките на вековни чинари. Разполага с над 200 места, а гозбите са от традиционната и интернационална кухня, гарнирани с подбрани напитки. През горещите летни вечери можете да се разхладите и с разнообразните коктейли, предлагани на лоби бара или на басейн бара.

Конферентна зала

Хотел Журналист има две конферентни зали, подходящи за организиране на малки обучения и семинари, а така също и за големи събития до 100 човека.

Хотелски услуги

На разположение на гостите са и следните допълнителни услуги – безплатен паркинг, Wireless Интернет, детски кът, волейболно игрище, футболно игрище, дартс и билярд.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)