Хотел ” Емили ” 2* гр. Сърница

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Хотел  ” Емили ” е разположен в живописната местност на брега на язовир Доспат, в сърцето на красивите Родопи. Идеално място за отдих – далеч от суетата на големия и забързан град. Стаи Хотелът предлага настаняване в 9 двойни стаи, 3 тройни стая и 2 апартамента. Всички стаи и апартаменти разполагат с кабелна телевизия, [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Хотел  ” Емили ” е разположен в живописната местност на брега на язовир Доспат, в сърцето на красивите Родопи. Идеално място за отдих – далеч от суетата на големия и забързан град.

Стаи

Хотелът предлага настаняване в 9 двойни стаи, 3 тройни стая и 2 апартамента. Всички стаи и апартаменти разполагат с кабелна телевизия, самостоятелeн санитарен възел и локално парно.

Апартаментите са оборудвани с мини-бар.

На разположение на гостите е и вила на два етажа с 4 двойни стаи, сателитна телевизия, санитарен възел, голям хол, беседка, лятна кухна, печка, хладилник, пещ за чеверме, локално парно с две камини и подземен гараж.

Барове и ресторанти

Хотелът разполага с уютна механа, която предлага ястия от традиционната българска кухня, печени прасенца и агънца, чеверме на пещ, богато разнообразие от рибни специалитети, както и меню по желание на клиента.

Хотелски услуги

На разположение на гостите са следните услуги:

- Нонстоп лоби бар и механа

- Паркинг

- Безжичен интернет

На разположение са лодки за риболов, също така и водни колела за разходка из язовира, от където не само ще се наслаждавате на чудните пейзажи, а и ще имате възможност да ги заснемете с Вашата камера.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)