Хотел ” Елли Греко “3* гр. Мелник

0
Dntur.com

За хотела

Местоположение: Мелник е на 20 км от град Сандански и е свързан чрез асфалтово шосе (12 км) с международния път София-Атина. Има редовни автобусни връзки с Петрич, Сандански.
 
Любопитно около хотела: Мелнишките пирамиди са едни от най-посещаваните от туристи скални образувания на територията на България.Разположени са в подножието на югозападната част на планината Пирин. В района, освен самите пирамиди, могат да се видят и още много други чудати скални форми като скални гъби, игли, конуси и други.
 
 
Звезди:
 
Настаняване:
 

:

Открай време Мелник е известен със своето прекрасно вино. Производството му е основен поминък от векове. Бъчвитеотлежавали в пясъчните изби около и под самия град. "В някои къщи приготовяват от засушено грозде гъсти възблаги вина, които траят много години и могат смело да съперничествуват на европейските от подобен род." - пише Васил Кънчов още през 1891 г.
 

Местоположение: Хотел Елли Греко се намира в град Мелник, на ок. 180км. от София и на 20 км. от Сандански. В града и околностите му има множество природни и културно-исторически забележителности – Кордопулова къща, исторически музей, църква-базилика Св. Антоний, Мелнишките скални пирамиди, крепостта на деспот Алексий Слав, Роженски манастир и др. Хотел: На разположение на [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Хотел Елли Греко се намира в град Мелник, на ок. 180км. от София и на 20 км. от Сандански. В града и околностите му има множество природни и културно-исторически забележителности – Кордопулова къща, исторически музей, църква-базилика Св. Антоний, Мелнишките скални пирамиди, крепостта на деспот Алексий Слав, Роженски манастир и др.

Хотел:

На разположение на гостите са ресторант с национална българска и гръцка кухня и собствена колекция от вина, летен бар, просторен салон за кафе и приемна за гости, открит басейн, СПА център (сауна, римска баня, джакузи, стая за масаж и козметично студио), голям затревен двор, с възможност за футбол на малки вратички, волейбол, баскетбол и паркинг.

Настаняване:

Хотелът предлага настаняване в 31 двойни стаи и 3 малки апартамента и 1 мансарда. Всички те са оборудвани със съвременни удобства – климатик, сателитна телевизия, модерна баня и джакузи.

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)