Хотел „Елит“ 3* гр.Перник

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Хотел „Елит“ Перник е модерно обзаведен хотел, с изключително комуникативно местоположение.Хотелът се намира в централната градска част в близост до бизнес център, общинска и областна администрация, търговски обекти, развлекателни заведения и ресторанти. Хотел „Елит“ предлага съвременен уют и комфорт, перфектно обслужване и отлични условия за посрещане на бизнес клиенти и гости на града. Стаи: [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Хотел „Елит“ Перник е модерно обзаведен хотел, с изключително комуникативно местоположение.Хотелът се намира в централната градска част в близост до бизнес център, общинска и областна администрация, търговски обекти, развлекателни заведения и ресторанти.
Хотел „Елит“ предлага съвременен уют и комфорт, перфектно обслужване и отлични условия за посрещане на бизнес клиенти и гости на града.

Стаи:

Хотел „Елит“ Перник разполага с капацитет от 20 двойни стаи, 12 двойни стаи лукс и 4 мезонета. Всички те са обзаведени с климатик, LCD телевизор с кабелна телевизия, мини бар /в луксозните стаи/, телефон, бани с душ /джакузи в мезонет лукс/, сешоар, интернет достъп, допълнително легло има само в част от стаите.

Барове & Ресторанти:

В ресторант – винарна Избата гостите на хотел „ Елит“, любители на виното, имат възможност да се запознаят с вековните традиции в лозарството и винарството, да се докоснат до любими и редки вина.
Предлага се изискана кухня с аромати от четирите краища на света – едно истинско изпитание за сетивата.
Лоби барът на хотел „Елит“ е добър избор за формални и неформални срещи с делови партньори и приятели в изискана и стилна обстановка. Богато разнообразие на напитки и приятната музика.

Бизнес център:

Хотел „Елит“ предлага конферентен център, подходящ за провеждане на различни мероприятия:
- Обучения
- Семинари
- Тийм-билдинг програми
- Тренинги
- Провеждане на курсове
- Промоции и представяне на продукти и услуги
- Фирмени прояви и събития
Залата е оборудвана с климатик, екран, флипчарт, озвучаване, мултимедия. В зависимост от събитието екипът на хотел Елит предоставя възможност за организиране на кетъринг, кафе паузи, коктейли.

Хотелски услуги:

- фризьорски салон
- козметично студио
- фитнес център
- сауна
- денонощен охраняем паркинг
- специализиран превоз от и до летище София
- химическо чистене
- пране и гладене
- организиране посещения на забележителностите в региона

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)