Хотел ” Дунавска Перла ” 3* с. Попина

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Хотел ” Дунавска Перла ” е разположен в село Попина на брега на река Дунав, само на 37 км от град Силистра и на 4 км от резервата Сребърна. Хотелът е предпочитано място е за тези, които търсят бягство от забързаното време сред тишината и спокойствието, романтиката от живописната гледка към водите на Дунава, [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4.5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Хотел ” Дунавска Перла ” е разположен в село Попина на брега на река Дунав, само на 37 км от град Силистра и на 4 км от резервата Сребърна. Хотелът е предпочитано място е за тези, които търсят бягство от забързаното време сред тишината и спокойствието, романтиката от живописната гледка към водите на Дунава, наслаждават се на традиционните добруджански ястия и даровете на реката или намират релакса чрез активния спорт.

Настаняване:

Хотелът предлага 10 луксозно обзаведени стаи, всяка оборудвана с модерна мебелировка, баня, телевизор, мини бар, сешоар, тераса.

Услуги:

На разположение на гостите са ресторант с капацитет 80 места, предлагащ традиционни ястия от Добруджа, както и речни дарове, голяма градина с барбекю, открит басейн, фитнес зала, сауна. Паркинг, сейф, рум сървиз, пране и химическо чистене.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)