Хотел ” Градина Света Екатерина ” 3* с. Рибарица

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Хотел ” Света Екатерина ”  е разположен на площ от 16 дка в центъра на курортното селище Рибарица, в непосредствена близост до кметството, на брега на езерото, заобиколен от гори и поляни. Хотел: Комплексът представлява сграда на три етажа и партер. На разположение на гостите са ресторант с гледка към езерото и камина, предлагащ [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Хотел ” Света Екатерина ”  е разположен на площ от 16 дка в центъра на курортното селище Рибарица, в непосредствена близост до кметството, на брега на езерото, заобиколен от гори и поляни.

Хотел:

Комплексът представлява сграда на три етажа и партер. На разположение на гостите са ресторант с гледка към езерото и камина, предлагащ селектирани вина от световни производители и екологични храни от собственото стопанство на хотела, района на Рибарица и стопанството на ЛВК Винпром Търговище, лоби бар, детски кът, конферентна зала, паркинг с 50 места и нов луксозен СПА център с финландска сауна, билкова сауна, ароматизирана парна баня, турска баня, топлинни шезлонги, джакузи за 8 човека с аромат на розово масло, стая за релакс, душове на удоволствието и масажи.

Настаняване:

Хотел ” Света Екатерина ” предлага настаняване в 39 двойни стаи, 2 луксозни апартамента, 2 семейни апартамента и 4 студиа. Ориентацията на стаите е предимно на юг, югоизток и югозапад към планината. Всички помещения разполагат с безжичен и кабелен интернет, кабелна телевизия, минибар, просторни тераси с изглед към гората и езерото, баня.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)