Хотел “Голдън Тюлип Варна”4* гр. Варна

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Хотелът се намира в центъра на града, на минута разстояние от катедралата “Св.Успение Богородично”. Комфортно обзаведен класически хотел, предлагащ всички възможности за почивка и бизнес. В основите на хотела е открита и реставрирана раннохристиянска гробница от западния некропол на Одесос. Стаи: Хотелската част на “Голдън Тюлип  Варна” разполага с 85 стаи и 5 апартамента [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4.5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Хотелът се намира в центъра на града, на минута разстояние от катедралата “Св.Успение Богородично”. Комфортно обзаведен класически хотел, предлагащ всички възможности за почивка и бизнес. В основите на хотела е открита и реставрирана раннохристиянска гробница от западния некропол на Одесос.

Стаи:

Хотелската част на “Голдън Тюлип  Варна” разполага с 85 стаи и 5 апартамента разположени на 8 етажа. Стаите са просторни и разполагат със всички удобства. Хотелът предлага стаи за непушачи, които са напълно отделени в два от етажите на сградата.
Всички стаи в хотел Голдън Тюлип Варна са с индивидуална климатизация, жичен и безжичен интернет, телевизия с кабелни програми. В мини бара на всяка една стая са селектирани най-често търсените безалкохолни напитки, алкохолни напитки и шоколадови изкушения. Телефоните във всяка стая разполагат с директна външна линия и позволяват да бъдете избирани директно във вашата стая. Баните в хотелските стаи са просторни и разполагат с вана и душ.

Барове и ресторанти:

Ресторантът на хотел “Голдън Тюлип Варна” е насочен основно към европейската кухня, но предвид на честите посещения от чуждестранни гости домакините са се постарали да добавят в менюто и най-характерните Български ястия.
Обстановката в ресторанта е приятна и изискана без да е твърде претенциозна. Обслужването е професионално, “подсладено” с приятен, личен подход към всеки един от гостите.
Сутрин между 07:00 – 10:00 часа в ресторанта се сервира закуска за гостите на хотела. Предлага се и закуска за външни гости или организация и подготовка на бизнес закуски.
Между 11:00 – 23:00 ресторантът е отворен за обяд и вечеря, както за гости на хотела, така и за външни посетители.
Лоби Барът е разположен на нивото на ресторанта и е приятно място за питие с колеги или приятели, сутрешно кафе или просто място за почивка след натоварен работен ден.

Бизнес център:

Конферетният център на хотел “Голдън Тюлип Варна” предоставя идеална възможност за провеждане на разнообразни мероприятия. Разполага с три конферентни зали с различна подредба и големина, всяка от които е естествено осветена, с възможност за затъмняване при необходимост.
- Конферентна Зала Дали – 170кв.м – 120 места
- Конферентна Зала Миро – 155кв.м. – 48 места
- Конферентна Зала Моне – 35кв. м. – 25 места
Конферентните зали са оборудвани с всичко необходимо за провеждане на семинари, презентации, фирмени събития и коктейли. При необходимост е възможно набавянето на допълнителна техника. В непосредствена близост до залите се намира бизнес центърът, където на разположението на гостите се предлагат пълен набор от услуги: персонален компютър с Интернет достъп, работно място за гости с мобилни компютри, копиране, печат, факс и ламиниране.
За улеснение на гостите при организиране и провеждане на бизнес мероприятия е осигурен личен конферентен асистент, който ще съдейства при планирането, организацията и успешното провеждане на мероприятието.

Спортен център:

С грижа за удобството и физическия тонус на гостите си хотелът има удоволствието да предложи ползването на съоръженията в климатизираната фитнес зала, оборудвана с модерни уреди. Можете да се възползвате и от Финландската сауна, джакузи, масаж.

Хотелски услуги:

- Рум сервиз /07:00 – 23:00/
- Паркинг /безплатен за гости на хотела/ – 25 места
- Фризьорски салон
- Сейф на рецепция срещу заплащане
- Възможност за плащане с дебитни и кредитни карти
- Фризьор
- Маникюр
- Пране и гладене

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)