Хотел „Гардън Бийч“ гр. Черноморец

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Предимства на хотела Комплекс Гардън Бийч е отворен за гости целогодишно, отлично разположен на първа линия, в непосредствена близост до къмпинг Градина. Външният басейн е с детска секция и безплатни чадъри и шезлонги. Студиата и апартаментите в Гардън Бийч са стилно обзаведени, с гледки към морето, Созопол и Черноморец. Всички те разполагат с кухненско оборудване, [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Предимства на хотела

Комплекс Гардън Бийч е отворен за гости целогодишно, отлично разположен на първа линия, в непосредствена близост до къмпинг Градина.
Външният басейн е с детска секция и безплатни чадъри и шезлонги.
Студиата и апартаментите в Гардън Бийч са стилно обзаведени, с гледки към морето, Созопол и Черноморец. Всички те разполагат с кухненско оборудване, което ги прави подходящи за семейства с деца.
В Гардън Бийч ще се радвате на пълноценен отдих, като единствено шумът на вълните ще наруши тишината.

Мостоположение

Комплексът се намира на 15 метра от плажната ивица, на 6 км от Созопол и на 3 км от центъра на Черноморец. Отделете ден или два от своята почивка, за да посетите някои от забележителности в България.

Стаи

Комплекс Гардън Бийч се състои се от 59 луксозно обзаведени едноспални, двуспални, триспални апартаменти и 3 студиа, предлагащи неповторим уют и комфорт и чудесни гледки към морето на Созопол и Черноморец.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)