Хотел Гардиа 3* гр. Златни пясъци

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Хотел Гардиа се намира на 3 км от к.к. Златни пясъци. Разположен е на висок хълм, на 400 м от плажа, с панорамен изглед към морето. Стаи Хотел Гардиа разполага със 17 стаи и 3 апартамента с балкони и гледка към морето. Стаите са просторни, с комфортни мебели /с 2 отделни или 1 голямо [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Хотел Гардиа се намира на 3 км от к.к. Златни пясъци. Разположен е на висок хълм, на 400 м от плажа, с панорамен изглед към морето.

Стаи

Хотел Гардиа разполага със 17 стаи и 3 апартамента с балкони и гледка към морето.

Стаите са просторни, с комфортни мебели /с 2 отделни или 1 голямо легло/ и възможност за допълнително легло /разтегателен диван/, телевизор – кабелна телевизия, радио, телефон, мини бар. Баните са удобни и функционални, като 11 от тях са с вана, а 6 с душ кабина.

Два от апартаментите са с 2 отделни стаи – спалня и хол с кухненски бокс, баня с вана и голям балкон пред двете стаи. Третият апартамент е с две преходни стаи – спалня и хол с кухненски бокс, голяма баня с нестандартна триъгълна вана и балкон.

Барове и ресторанти

Ресторантът разполага с основна и допълнителна зала и открита тераса, разкриваща красива гледка.
Във фоайето на хотела е разположен лоби бар, който предлага богат асортимент от коктейли, напитки и обслужва и гостите край басейна.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)