Хотел „ Болярска къща” 2* с. Арбанаси

0
Dntur.com

За хотела

Местоположение: Хотел "Болярска Къща" се намира в центъра на архитектурно-исторически резерват Арбанаси. Потопен в зеленина хотела предлага уют и тишина.
 
Любопитно около хотела: Сградата е построена от традиционни за местната архитектура естествени материали - дялан камък, масивна дървесина. Намира се в двора на една от най-старите Арбанашки църкви - "Св. Димитър".
 
 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Хотел „ Болярска къща „ се намира в центъра на с. Арбанаси. Сградата е построена от традиционни за местната архитектура естествени материали – дялан камък, масивна дървесина и вар. Намира се в двора на една от старите арбанашки църкви – Св. Димитър. Стаи: Хотел „ Болярска къща”  предлага на своите гости настаняване в 15 [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

3.5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Хотел „ Болярска къща „ се намира в центъра на с. Арбанаси. Сградата е построена от традиционни за местната архитектура естествени материали – дялан камък, масивна дървесина и вар. Намира се в двора на една от старите арбанашки църкви – Св. Димитър.

Стаи:

Хотел „ Болярска къща”  предлага на своите гости настаняване в 15 двойни стаи, 3 малки и 3 луксозни апартамента, обзаведени в типичен български стил.
Всички стаи разполагат с:
- баня и тоалетна
- телевизор със сателитна телевизия
- локално отопление

Барове и ресторанти:

Ресторантът на хотел „ Болярска къща” предлага ястия от националната кухня. Разполага с лятна градина и барбекю.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)