Хотел “Блян”3* с. Чифлик

0
Dntur.com

За хотела

Любопитно около хотела: За времето което сте в района може да посетите Троянския манастир, Природо-научния музей в с.Черни Осъм, единствения в страната музей на занаятите, римското селище Состра и пътя Виа Траяна.
 
 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Семеен хотел “Блян” се намира в пазвите на Средна Стара планина. Обекта се намира на 17км югозападно от гр.Троян. Стаи Хотел “Блян”  разполага с леглова база от 41 места.Състои се от хотел, ресторант и открит топъл минерален басейн. Разполага с 8 двойни стаи, 3 тройни и 4 апартамента. Начина на разполагане на стаите разкрива [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4.5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Семеен хотел “Блян” се намира в пазвите на Средна Стара планина. Обекта се намира на 17км югозападно от гр.Троян.

Стаи

Хотел “Блян”  разполага с леглова база от 41 места.Състои се от хотел, ресторант и открит топъл минерален басейн. Разполага с 8 двойни стаи, 3 тройни и 4 апартамента. Начина на разполагане на стаите разкрива различни гледки към планината и реката. Всяка стая е с тераса, санитарен възел, интернет и цифрова телевизия. В ресторанта има и лятна градина. Приготвят се ястия от българската национална кухня.

Двойна стая – семейно легло тип спалня, самостоятелен санитарен възел, тераса с красив изглед към чудната природа на този край, кабелна телевизия,жичен и безжичен интернет.

Тройна стая – спалня и единично легло, сам. санитарен възел, тераса, кабелна телевизия, жичен и безжичен интернет.

Апартамент – хол с разтегателна мека мебел, спалня, самостоятелен санитарен възел, тераса, кабелна телевизия, жичен и безжичен интернет.

Апартамент-хаос – две двойни стаи със сам. санитарен възел, тераса, кабелна телевизия, жичен и безжичен интернет, трапезария с кухненски бокс.

Релакс

В близост има голям олимпииски басейн и конна база за езда. По пътеките в планината и реката се откриват незабравими гледки.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)