Хотел ” Бисер ” 1* гр. Приморско

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване: ,
 

Местоположение: Хотел ” Бисер ” се намира на разстояние 300 метра от плажната ивица. Хотелът предлага настаняване и всички удобства необходими за една спокойна ваканция на морето. Стаи: Хотелът разполага с 500 легла разпределени в двойни стаи и апартаменти. Всички стаи са нереновирани и са оборудвани с баня с душ с централна инсталация за топла [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4.5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Хотел ” Бисер ” се намира на разстояние 300 метра от плажната ивица. Хотелът предлага настаняване и всички удобства необходими за една спокойна ваканция на морето.

Стаи:

Хотелът разполага с 500 легла разпределени в двойни стаи и апартаменти. Всички стаи са нереновирани и са оборудвани с баня с душ с централна инсталация за топла вода и тераса. Стаите не са климатизирани.

Двойните стаи имат 2 редовни легла, няма възможност за допълнително легло.

Апартаментите представляват 2 отделни помещения, отделени със завеса. Едната стая е със спалня, в другата има 1 редовно легло и голям диван, който не се разтяга/.

Барове и ресторанти:

На разположение на гостите в хотел ” Бисер ” е ресторант Бисер /500 места/, който освен закуска, работи и по системата ALL Inclusive /Всичко включено в цената/ от лятото на 2011г.

Хотелски услуги:

На разположение на гостите са следните допълнителни услуги срещу заплащане на място в хотела:

- сейф

- факс

- велосипеди под наем

- билярд

- картинг

- електронни игри

- интернет клуб 24 часа


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)