Хотел “Балкан” 3* с.Чифлика

0
Dntur.com

За хотела

Местоположение: Хотел "Балкан" в планинския курорт Чифлик е тризвезден хотел и разполага хотелска част, ресторант, конферентна зала, минерален басейн и плаж, СПА център с възможности за балнеолечение и физиотерапия. Вежливото и качествено обслужване на целия персонал ще направи престоя тук незабравимо изживяване.
 
 
Звезди:
 
Настаняване:
 

:

Хотелът се намира в известния с минералните си горещи извори курортен комплекс Чифлика. Той привлича хора както от България, така и от чужбина, не само за отдих, но и за лечение.
 

Местоположение Хотел “Балкан” е разположен в известното с минералните си извори и балкански колорит село Чифлик, на 15 км. югазападно от Троян, в подножието на уникалния връх Козя стена. Село Чифлик се намира по най-горното поречие на река Бели Осъм сред гъсти гори и живописен ландшафт с алпийски характер. СПА СПА-центърът предлага всички удобства включващи [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Хотел “Балкан” е разположен в известното с минералните си извори и балкански колорит село Чифлик, на 15 км. югазападно от Троян, в подножието на уникалния връх Козя стена. Село Чифлик се намира по най-горното поречие на река Бели Осъм сред гъсти гори и живописен ландшафт с алпийски характер.

СПА

СПА-центърът предлага всички удобства включващи сауна, парна баня, турска баня, топило. Рехабилитатори с дългогодишна практика се грижат за пълната релаксация и възстановяване и на най-изтощеното тяло.

Хотелът се намира в известния с минералните си горещи извори курортен комплекс Чифлика. Той привлича хора както от България, така и от чужбина, не само за отдих, но и за лечение. Външният басейн и джакузито са с гореща минерална вода доведена директно от извора. Те се ползват напълно безплатно от гостите на хотела. Невероятна е гледката на къпещи се хора в горещия минерален басейн, обграден със снежни преспи!

Ресторанти

Ресторантът е на две нива, разполагащ със 160 седящи места. Подходящ е както за семейни празненства, така и за всякакъв вид бизнес мероприятия. В стилната му обстановка посетителите могат да се насладят на богат асортимент ястия от националната и интернационалната кухня. Главният готвач е на разположението на гостите за да задоволи всеки индивидуален кулинарен каприз. Доброто настроение е гарантирано благодарение на виртуозните изпълнители от оркестър „БАЛКАН”.Хотелът се намира в известния с минералните си горещи извори курортен комплекс Чифлика. Той привлича хора както от България, така и от чужбина, не само за отдих, но и за лечение. Външният басейн и джакузито са с гореща минерална вода доведена директно от извора. Те се ползват напълно безплатно от гостите на хотела. Невероятна е гледката на къпещи се хора в горещия минерален басейн, обграден със снежни преспи.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)