Хотел „Атлант “3* гр. Св.Св.Константин и Елена

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
 

Местоположение Хотел Атлант се намира в западната част на к. к. Св. Св. Константин и Елена и е само на 190 м от плажа. Хотелът е с централен климатична система, автоматична телефонна централа, кабелен интернет и ТV мрежа, асансьор. Работи целогодишно. Стаи Хотелът разполага с 28 двойни стаи. Всички стаи са просторни, светли и оборудвани [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Хотел Атлант се намира в западната част на к. к. Св. Св. Константин и Елена и е само на 190 м от плажа. Хотелът е с централен климатична система, автоматична телефонна централа, кабелен интернет и ТV мрежа, асансьор. Работи целогодишно.

Стаи

Хотелът разполага с 28 двойни стаи. Всички стаи са просторни, светли и оборудвани с комфортна и удобна мебел. На разположение на гостите на хотела са също 6 апартамента, намиращи се на 2-ри и 3-ти етаж. Състоят се от антре, дневен кът с мека мебел и спална част. Всички стаи и апартаменти разполагат с разтегателен диван (двоен в апартаментите), минибар, телефон, телевизор, сейф, кабелен интернет, баня с вана и сушоар, централна климатична система с индивидуално регулиране на градусите, балкон. Предлагат изглед към басейна или парка.

Барове и ресторанти

Ресторантът на хотела е елегантин и уютен. Залата на ресторанта е климатизирана и разполага с 120 места и прилежащ английски двор с 40 места. В летните месеци се предлага закуска и вечеря на шведска маса, а през останалото време можете да поръчате блюда по меню от националната или европейска кухня.
Лоби барът е разположен в близост до рецепцията в уютната атмосфера на хотелското фоайе и разполага с просторна тераса към басейна. В него се се предлага богат асортимент от аперативи и коктейли.

Конферентна зала

Конферентната зала на хотела разполага с 30 места и предлага множество бизнес услуги – телефон, телефакс, кабелен интернет, копирни услуги, както и технически средства за успешното протичане на професионалните Ви срещи. В непосредствена близост до конферентната зала се намира помещение, където има възможност за провеждане на кафе-паузи.

Хотелски услуги

Във вътрешния двор на хотела е разположен открит басейн с минерална вода, с обособена детска част. За гостите на хотела са осигурени безплатни шезлонги, чадъри и хавлии. В близост до басейна се намира лоби барът, където можете да си поръчате разхладителни напитки, коктейли или да похапнете нещо леко.
Във възстановителния център на хотела, разположен на приземния етаж се предлагат масажни услуги от висококвалифициран специалист, богато разнообразие от възстановителни и лечебни програми. Сауната се намира на приземния етаж и работи всеки ден по предварителна поръчка.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)