Хотел „ Арго“ 2* гр. Рибарица

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване: ,
 

Местоположение: Китното българско село Рибарица се намира в Тетевенския балкан и по-точно в подножието на Стара планина. Разположено е по долината на река Бели Вит – 12 км. югоизточно от град Тетевен и 128 км. североизточно от столицата София. Природата е незабравимо живописна, въздухът е кристално чист, а в непосредствена близост са красивите склонове на [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Китното българско село Рибарица се намира в Тетевенския балкан и по-точно в подножието на Стара планина. Разположено е по долината на река Бели Вит – 12 км. югоизточно от град Тетевен и 128 км. североизточно от столицата София. Природата е незабравимо живописна, въздухът е кристално чист, а в непосредствена близост са красивите склонове на Стара планина. Те влизат в територията на Национален парк “Централен Балкан” и най- забележителен тук е биосферният резерват “Царичина”, включен в световната мрежа на биосферните резервати. “Боатин” пък е царството на Бука. “Козя стена”, както и защитената местност “Черният рът” също са част от нашето природно богатство. Само на няколко часа пеш са хижите “Ехо”, “Вежен” и “Бенковски”. За любителите на пещерите също има интересни места за посещаване. Около селото се намират много пещери. Всички те са интересни и различни, често обект на научни изследвания. Някои от по-известните са:
Съева дупка – намира се до село Брестница.
Викалото, Синьото колело – разположени в подножието на Равни Камък.
Бездънният пчелин и Драганчовица – намиращи се между Ябланица и Гложене.
И това не е всичко! Гложенският Манастир (на около 28 км.) и Манастирът “Свети Илия” (на 15 км.) са нашите свети места, изключително зареждащи с благотворна енергия!
Заповядайте в хотел “Арго”, Рибарица, за да откриете красотите на българската природа!

Стаи:

Хотелът разполага с 75 легла и предлага настаняване в стаи тип: единични, двойни, двойни луксозни и апартаменти.

Барове и ресторанти:

Обособен в отделна сграда с прекрасна панорамна гледка, ресторантът на хотел “Арго” сам по себе си е едно от местата, които задължително трябва да се посетят в Рибарица. Съчетание от уютна атмосфера, стилна подредба и домашно приготвена храна, ресторантът е всичко, от което имате нужда, за да се насладите на един наистина пълноценен планински престой. Всички ястия, които предлагаме са приготвени от екологично чисти български продукти и са приготвени с любов и желание.
Ресторантът разполага със 100 места, което го прави подходящ за големи тържества като сватби, рождени дни, абитуриентски празници, студентски празници, празнуване на Нова Година и специални празници.

СПА Център:

Модерно оборудваният СПА център на хотел “Арго”, Рибарица е специално построен, за да осигури идеалното място за спокойствие и релакс, от което имате нужда. Високо квалифициран персонал, топло посрещане и персонално внимание към всеки клиент прави СПА центърът ни в една от основните и най-високо оценявани от посетителите ни услуги.
СПА услуги:
- сауна и шоково ведро
- парна баня
- джакузи за четирима
- солариум
- фитнес уреди
- масажна стая

Хотелски услуги:

- басейн с джакузи
- охраняем паркинг и сейф срещу заплащане
- конферентна зала с 30 места
- организиране на екскурзии, пикници


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)