Хотел Апартамент „ Бей Апартмънтс“ 3* гр. Созопол

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Комплекс “Бей” апартмънтс е разположен над самия Райски залив в Созопол – едно от най-емблематичните места по южното черноморие. Комплексът е изграден в средиземноморски стил и предлага приказна гледка към Райския залив, Созопол и остров Свети Иван. Стаи: Комплекс ” Бей” апартмънтс предлага настаняване в следните типове помещения: Студио: Студиото е компактен и практичен [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Комплекс “Бей” апартмънтс е разположен над самия Райски залив в Созопол – едно от най-емблематичните места по южното черноморие. Комплексът е изграден в средиземноморски стил и предлага приказна гледка към Райския залив, Созопол и остров Свети Иван.

Стаи:

Комплекс ” Бей” апартмънтс предлага настаняване в следните типове помещения:

Студио:

Студиото е компактен и практичен вариант за настаняване на атрактивна цена. Подходящо е за настаняване на 2 лица (на двойно легло) + 1 дете до 3 години (в бебешко креватче). На ваше разположение е оборудван кухненски кът  (с котлон, хладилник, ел. кана, тостер, посуда), телевизор, балкон, ютия  и дъска за гладене.

Апартамент с 1 спалня:

Състои се от просторна всекидневна с мека мебел, маса за хранене и кухненски кът  (оборудван с котлон, хладилник, ел. кана, тостер, посуда)   и самостоятелна спалня с двойно легло. На ваше разположение са  телевизор, ютия , дъска за гладене както и балкон с маса и столове.  Този тип апартаменти е подходящ за настаняване на 2 възрастни (в спалнята) и 1-2 деца до 12 години (на разгъваем диван във всекидневаната)

Апартамент с  2 спални:

Този  тип апартамент  дава повече пространство за по-големи семейства или компании.  Състои се от просторна всекидневна с мека мебел, маса за хранене и кухненски кът  (оборудван с котлон, хладилник, ел. кана, тостер, посуда)   и 2 самостоятелни спални. Едната спалня е с двойно легло, а втората може да бъде с двойно или две единични.  Оборудван е с  телевизор, ютия , дъска за гладене както и балкон с маса и столове.  Този тип апартаменти е подходящ за настаняване на 4 възрастни (в спалните) и 1-2 деца до 12 години (на разгъваем диван във всекидневаната)

Хотелски услуги:

На разположение на гостите на “Бей” апартмънтс са следните услуги:

- басейн с детска секция и пързалка

- безплатно ползване на шезлонги и чадъри

- ресторант с панорамна тераса

- безплатен wi-fi интернет

- цифрова телевизия

-безплатен паркинг

- директен достъп до Райския залив

- шатра за масажи


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)