Хотел Апартамент „ Аргищ Партез „ гр. Златни пясъци

0
Dntur.com

За хотела

 
 
Настаняване:
 

Местоположение Комплексът се намира в Златни пясъци, на територията на природен парк “Златни пясъци”, на 16 км североизточно от морската столица Варна. Уникалността на това място произтича не само от комбинацията между природна красота с модерни хотели и високо развита инфраструктура, но и от факта, че на територията на комплекса има огромен озеленен парк с [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Комплексът се намира в Златни пясъци, на територията на природен парк “Златни пясъци”, на 16 км североизточно от морската столица Варна. Уникалността на това място произтича не само от комбинацията между природна красота с модерни хотели и високо развита инфраструктура, но и от факта, че на територията на комплекса има огромен озеленен парк с площ от 10 000 м2, част от природен парк “Златни пясъци”, защитен от държавата. Разхождайки се в парка, можете да се насладите на уединение и тишина, а невероятната гледка към морето ще допълни хармонията с природата.

Стаи

Жилищен комплекс “Аргищ Партез” предлага богат избор от апартаменти – студия, апартаменти с една или две спални, както и шикозни мезонети с панорамен изглед към морето.

Хотелски услуги

Комплексът предлага следните услуги и забавления:

Безплатни услуги:
- 4 външни басейна;
- Чадъри и шезлонги около басейните;
- Детска площадка;
- Wi-fi на територията на комплекса.

Платени услуги:
- Индивидуално пране;
- 24-часов охраняем паркинг;
- Подземен гараж;
- Ресторант и бар-басейн.

На разположение на най-малките гости на хотела са детски кът и аниматори.

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)