Хотел ” Ана Палас ” 3* гр. Русе

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Хотелът е разположен в непосредствена близост до река Дунав. Срещу него се намира Международното пътническо пристанище „Речна гара”, археологическия комплекс “Сексагинта приста”, къщата на Елиас Канети. Хотелът отстои на 500 м от административния и търговски център на гр.Русе, и на 1500 м от жп. и автогарата. Стаи Хотел ” Ана Палас ” разполга с [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4.5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Хотелът е разположен в непосредствена близост до река Дунав. Срещу него се намира Международното пътническо пристанище „Речна гара”, археологическия комплекс “Сексагинта приста”, къщата на Елиас Канети. Хотелът отстои на 500 м от административния и търговски център на гр.Русе, и на 1500 м от жп. и автогарата.

Стаи

Хотел ” Ана Палас ” разполга с капацитет от 19 двойни стаи, 6 единични стаи с легло персон и половина и 6 апаратмента. Всички оборудвани с телефон, сателитна телевизия, интернет връзка, мини бар, климатична инсталация. Съвременни, функционални, със стил обзаведени бани с вана или душ кабина.
Апартаментите на хотела са уникално съчетание от стария Русе и новия свят. Обзаведени с мебели, характерни за русенските къщи от края на XIX век, с реставрирани автентични сто и двадесет годишни гардероби и кахлени печки. Просторни спални, дневни, зимна градина или тераса с изглед към реката, апартаментите предлагат всички удобства и уют в деловото ежедневие.

Барове и ресторанти

Ресторантът на хотела е с капацитет 100 места, разположени в четири зали и 80 места в лятна градина с изглед към река Дунав. Предлага се богат избор от кулинарни шедьоври, специалитети от крайдунавските страни и класна селекция от вина и напитки.

Бизнес център

Конферентна зала с 30 места, съвременно оборудвана с екран, флипчарт, интернет връзка.
За удобство на деловите си гости хотелът предоставя мини бизнес център с компютър, факс, скенер и принтер.

Хотелски услуги

Пране и химическо чистене, room service, сейф на рецепция, паркинг.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)