Хотел „ Алианс“ 4* гр. Пловдив

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Хотел Алианс е най-новият четиризвезден бизнес хотел, разположен в централната градска част, в непосредствена близост до централна гара и абсолютния център на Пловдив. Стаи: Хотел Алианс разполага с капацитет от 86 легла. Всяка двойна стая в хотела разполага с: – Климатична система, с възможност за контрол от госта – Мини-бар – Кабелна телевизия с [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Хотел Алианс е най-новият четиризвезден бизнес хотел, разположен в централната градска част, в непосредствена близост до централна гара и абсолютния център на Пловдив.

Стаи:

Хотел Алианс разполага с капацитет от 86 легла.

Всяка двойна стая в хотела разполага с:
- Климатична система, с възможност за контрол от госта
- Мини-бар
- Кабелна телевизия с над 50 програми
- Самостоятелна баня с душ, вана и тоалетна
- Директна телефонна линия и връзка с Интернет
- Радио
- Две отделни легла или спалня

Всеки апартамент разполага с:
- Климатична система, с възможност за регулиране от госта
- Самостоятелен кухненски бокс
- Джакузи
- Минибар
- Кабелна телевизия с над 50 програми
- Самостоятелна баня с джакузи и тоалетна
- Директна телефонна линия и връзка с Интернет
- Радио
- Стилни канапета и фотьойли
- Луксозна спалня

Барове и ресторанти:

Хотел Алианс разполага с ресторант и лоби бар.

Ресторант “Копчето” – привлечени от оригиналните изображения на Салвадор Дали по стъклата, и огромното копче с игла върху сградата – един от символите на града, няма как да не влезете да разгледате ресторант Копчето. Той е организиран в две зали – оранжева и лилава. Интериорът е решен в модерен стил, който освен красивата визия създава усещането за уникален уют и спокойствие.

Лоби-бар “Дали” – предлага на своите клиенти да релаксират в стилна и нестандартна обстановка с разнообразни напитки и сладки изкушения.

Бизнес център:

Конферентната зала на четиризвездния хотел Алианс в Пловдив разполага със 100 седящи места и е изключително удобна за организиране на бизнес мероприятия, конференции, семинари и презентации. Залата е мултифункционална, в нея е възможно да бъдат организирани както мероприятия тип “лекционна зала”, така и такива от типа “ кръгла маса”, “П-образна маса” или “семинар”.
Залата е напълно климатизирана и отоплена. Разполага с постоянна връзка с Интернет и възможност за включване на преносими компютри в мрежа. Оборудвана е с мултимедиен проектор с DVD плейър, телевизор, аудио система, екран 180/200 см и флип-чарт; безжични и стационарни микрофони.

Услуги в хотела:

На разположение на гостите на хотел Алианс са следните допълнителни услуги:

Паркинг /безплатен за гостите на хотела/ – охраняем, подземен закрит гараж. На разположение на гостите 24 часа в денонощието. Капацитет – 12 автомобила.

Интернет – безплатен достъп до безжичен интернет (Wi-Fi) в хотелските стаи и апартаменти!

Пране, гладене и химическо чистене – всеки гост би могъл да остави дрехи и бельо, официални тоалети и палта за пране, гладене или химическо чистене. Поръчките се изпълняват в рамките на от 6 до 24 часа.

Рум-сървиз – на разположение на гостите ни във всички стаи и апартаменти от 7,30 до 22,00 ч.

Бизнес услуги – хотелът осигурява денонощно бизнес услуги – оформяне и печат на документи, получаване и изпращане на факсове, мейли и поща, ксерокопирни услуги, сканиране и др.

Бебешка кошарка – хотелът разполага с 2 бр. бебешки кошарки, които са на Ваше разположение безплатно, както и с бебешки стол за хранене.

Удобства за инвалиди – две хотелски стаи, специално приспособени за инвалиди – широки врати, лесен достъп до банята, рампа и др. Хотелът разполага и с инвалиден стол, който е на ваше разположение безплатно.

Други допълнителни услуги – на Ваше разположение са и следните услуги: фризьорски и козметичен салон, кулинарен магазин, съхранение на ценности в индивидуални касети.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)