Хотелски комплекс “Яница” 3* с.Крапец

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: “Яница” е тризвезден частен модерен хотелски комплекс, намиращ се на 76 км северно от Варна и на 42 км от Балчик. Построен е през 2000 г. в село Крапец, само на 30 метра от морския бряг. Хотел „Яница-1” разполага с 23 двойни стаи, от които 12 с допълнително легло и 3 апартамента, а построеният [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4.5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

“Яница” е тризвезден частен модерен хотелски комплекс, намиращ се на 76 км северно от Варна и на 42 км от Балчик. Построен е през 2000 г. в село Крапец, само на 30 метра от морския бряг. Хотел „Яница-1” разполага с 23 двойни стаи, от които 12 с допълнително легло и 3 апартамента, а построеният през 2004 г. и разширен през 2011 г. хотел „Яница-2” е с 33 двойни стаи с допълнително легло, 7 апартамента, от които 2 ВИП и стая за инвалиди по европейски стандарти. Всички са оборудвани с минибар, телевизор, телефон, санитарен възел и тераси, които имат просторен изглед към морето.  На тяхно разположение е цифрова централа, мобилна връзка и Интернет. Комплексът предлага и отлични възможности за делови туризъм – провеждане на симпозиуми, конференции, бизнес срещи.

Услиги:

Пред хотел “Яница-1” и “Яница-2″ са разположени открити плувни басейни с плажни чадъри и шезлонги. Огромната цветна градина пред целия комплекс и до самия морски бряг е чудесно място за разходка и естествен преход към морския пейзаж.

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)