Хотелски комплекс ” Рила ” 2* к. к. Семково

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване: , ,
 

Местоположение: Хотелският комплекс ” Рила “, бивш почивен дом ” Рила ” на “ПРО” ЕАД, се намира в планината Рила на 17 км. от гр. Белица в курорта Семково. Настаняване: Хотелът разполага с 89 помещения, от които 31 двойни, 42 тройни, 4 четворни стаи и 12 студиа и апартаменти (общо 259 редовни легла, с въможност [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4.5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Хотелският комплекс ” Рила “, бивш почивен дом ” Рила ” на “ПРО” ЕАД, се намира в планината Рила на 17 км. от гр. Белица в курорта Семково.

Настаняване:

Хотелът разполага с 89 помещения, от които 31 двойни, 42 тройни, 4 четворни стаи и 12 студиа и апартаменти (общо 259 редовни легла, с въможност за 80 допълнителни). Всички стаи са с WC с вана и душ, балкон, с изглед към планината.

Услуги:

На разположение на гостите ресторант, дневен бар, закрит басейн, сауна, фитнес-център, кабинет за сух масаж, 4 полифункционални зали, фоайета с тихи игри.

Ски писти:

Семково разполага със шест ски-писти, в т.ч. три по северните склонове, с обща дължина около 4 км., обслужвани от осем влека. Ски-плацовете в курорта са със сравнително малка дължина и наклон и са удобни за масов спорт.

Ски-писта в местността Семково, с дължина 400 м, обслужва се от ски-влек с капацитет 150 души за 1 час.

Ски-писта в м. Орлите (Картала) с дължина 800 м, обслужва се от 2 ски-влека с дължина 800 м и 1100 м с капацитети съответно 450 и 700 души за 1 час.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)