Хотелски комплекс „Месембрия Ризорт“ 3* Слънчев бряг

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: Месембрия Ризорт е прекрасен комплекс в средиземноморски стил с дизайнерско оформление, построен с идеята за максимален комфорт. Комплексът се намира в курорта Слънчев бряг, до зелена защитена територия с пясъчни дюни. Комплексът е разположен в уникални озеленени и поддържани градини. Месембрия Ризорт ще ви предостави условия да поддържате здравето си и доброто си физическо [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

Месембрия Ризорт е прекрасен комплекс в средиземноморски стил с дизайнерско оформление, построен с идеята за максимален комфорт.
Комплексът се намира в курорта Слънчев бряг, до зелена защитена територия с пясъчни дюни.

Комплексът е разположен в уникални озеленени и поддържани градини. Месембрия Ризорт ще ви предостави условия да поддържате здравето си и доброто си физическо състояние – на разположение на собствениците и гостите на комплекса има басейн с олимпийски размери, фитнес на открито. За най-малките има детска площадка, детски басейн, детски кът.
Има прекрасен ресторант с тераса и бар да басейна на комплекса. За собствениците на автомобили са предвидени паркоместа. Денонощната охраната на комплекса осигурява спокойствието на клиентите.
В съседство се намират супермаркет, поликлиника, спортен комплекс и тенис стадион. Връзката с Несебър, с градски транспорт се осъществява за 2 минути; пеша разстоянието се изминава за 10 минути. До центъра на курорта Слънчев бряг може да се стигне с градски транспорт за 5 минути или пеша – за 20 минути. Плажът се намира в непосредствена близост – 250 метра.
Комплексът представлява шестетажна сграда, състояща се от 145 апартамента. Вътрешното оформление на помещенията съответства и на най-изискания вкус. Апартаментите са с различна площ и от различни типове: от 29 до 96 кв. м, 1-2 бани (всички с душ и санитарен възел), 1-2 спални, хол, кухня; различни видове тераси/веранди – от най-малки /френски тип/ до големи тераси -уютни кътчета, които красят жилището.

Описание на стаите:

Студио: с балкон, обзаведени с две единични легла или едно двойно легло, телевизор, хладилник, сешоар, кафе и чай.
Едностаен апартамент: 1 стая с една спалня. Има кухненски бокс, трапезарна маса със столове и опънат диван. Спалнята разполага с две единични легла или едно двойно легло. Тези апартаменти имат балкон.
Двустаен апартамент: Удобни стаи с 2 легла с изглед към градина. Спалните са с едно или двойно легло. Тези стаи имат изглед към басейна.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)