УИКЕНД – ШАТО КОПСА 3* Анево

0
admin

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Всички цени са в Лева на стая/апартамент и включват: Цената не включва: ДДС Забележка: Валидни дни: Условия за плащане: Условия за анулации:

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 admin
Подробно
УИКЕНД
Период Тип стая Тип изхранване 2 нощ.
22.06.2018 – 23.12.2018 Единична стая Закуска 187.36 лв.
Двойна стандартна стая Закуска 230.54 лв.
Двойна Шале Закуска 293.82 лв.
Двойна Бутик Закуска 293.82 лв.
Стая за хора с увреждания Закуска 187.36 лв.
Джуниър суит Закуска 377.42 лв.
Суит Делукс Закуска 462.4 лв.
Суит Делукс Шато Копса Закуска 377.42 лв.

Всички цени са в Лева на стая/апартамент и включват:

  • 2 нощувки
  • закуска
  • туристическа такса

Цената не включва:

  • допълнителни хотелски услуги

ДДС

  • Цените включват 9% ДДС. Цените са крайни за клиента.

Забележка:

  • Посочените цени не са валидни по време на празници!
  • Възраст на децата от 2 До 12 години.

Валидни дни:

  • Петък, Събота

Условия за плащане:

Условия за анулации:

  • Анулации без неустойка се правят до 11 дни преди датата на настаняване. След този срок се дължи неустойка в размер на 1 нощувка на съответната база.
  • Резервирай

Хотел „ Шато Копса“ 1* гр. Каравелово

Валидно още:

   

   

Местоположение: Хотел "Шато Копса" се издига на хълм сред лозята в района на с.Каравелово. Отстои от Пловдив на 70 км. След село Анево има разклон за с. Каравелово, на който се завива наляво. След жп прелеза на около 600 м от лявата страна има табела/камък с надпис "Шато Копса". Стаи: Шато Копса разполага с 5 бутикови стаи: - стая БОРДО - мраморна баня, в мебелите преобладават нюансите на червения цвят. - стая КАБЕРНЕ СОВИНЬOН - луксозна баня с черен мрамор, масивна дъбова спалня във Викториански стил, текстилът е решен в черно и бяло. - стая МИСКЕТ - мебелите и декорациите в стаята са подбрани в зелено и златисто. - стая ШАРДОНЕ - суит МУСКАТ - заема североизточната и югоизточната кула на шатото. Мебелите са от естествени кожи, кръгло легло, тапицирано в естествена телешка напа с щампа крокодил, а пред него подът е застлан с кожа от крава. За банята е избран един от най-древните камъни - травертин. Североизточната кула - удобни овални лежанки и панорама към лозовия масив. На разположение на гостите са и допълнителни стаи тип стандарт. Ресторант: Шато Копса разполага с ресторант с отворена презентационна кухня, където храната се приготвя пред погледа на клиента със свежи продукти според сезона. Особеност - прясно уловен дивеч. Ресторантът предлага вина на повечето известни винени области по света. Допълнителни услуги: Шато Копса предлага на гостите си следните допълнителни услуги: - Винарска изба - вкопана в естественото земно възвишение с естествени температурни условия за отлежаване на селектираните вина - Дегустации и презентации, водени от специалист, атрактивна програма, показваща обичаи, характерни за този регион на Тракия - Релакс зона - джакузи /срещу допълнително заплащане/ - Организиране на семинари, срещи, тим билдинг и др. - Туристически преходи и обиколки на историческите места в Подбалкана - Разходка с файтон с конски впряг в Розовата долина - Лов

   

Направи резервация

Дата на настаняване
Дата на напускане  : 
Възрастни  : 
Деца (2г. - 12г.)  : 
Бебета (0г. - 2г.)  : 

Хотел  : 
Име  : 
Email  : 
Телефон  : 
Забележки и допълнителни изисквания  : 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)