Хотелски комплекс ” Минерал Ягода”3* с. Ягода

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: СПА хотел ” Терма ” се намира в село Ягода, известно с лековитата си минерална вода. Селото е разположено на ок. 200 км. от София, на 125км. от Пловдив и само на 25км. от Стара Загора. В близост могат да се посетят тракийската гробница в Казанлък, могилите Оструша и Голяма Косматка, храм-паметника Шипка и [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4.5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

СПА хотел ” Терма ” се намира в село Ягода, известно с лековитата си минерална вода. Селото е разположено на ок. 200 км. от София, на 125км. от Пловдив и само на 25км. от Стара Загора. В близост могат да се посетят тракийската гробница в Казанлък, могилите Оструша и Голяма Косматка, храм-паметника Шипка и други.

Хотел:

На разположение на гостите са рецепция, лоби бар, ресторант (80 места), конферентна зала (60 места), открит и закрит басейн с геотермална вода и СПА център (сауна, парна баня, хамам, масажен кабинет, тангентор, хидромасажна вана и др.).

Настаняване:

Хотелът предлага настаняване в 22 двойни стаи и 2 апартамента. Всички те са съвременно и луксозно обзаведени, оборудвани с телефон, кабелна телевизия, безжичен интернет, мини бар, баня с вана, захранена с минерална вода и тераса с гледка към Средна гора или Стара планина.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)