СПА хотел „Мантар“ 4 гр. Петрич

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Хотелът се намира в село Марикостиново, на 15км от град Сандански и на 47км от Банско. Стаи Хотелът разполага с двойни стаи и апартаменти – стандартни и луксозни. Всяко помещение е оборудвано с климатик, телевизор, сейф и телефон. Барове и ресторанти Лоби барът е разположен във фоайето край самия вход и Ви приветства с [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Хотелът се намира в село Марикостиново, на 15км от град Сандански и на 47км от Банско.

Стаи

Хотелът разполага с двойни стаи и апартаменти – стандартни и луксозни. Всяко помещение е оборудвано с климатик, телевизор, сейф и телефон.

Барове и ресторанти

Лоби барът е разположен във фоайето край самия вход и Ви приветства с уютна и спокойна атмосфера. Стилният интериор, съчетаващ класически лукс и модерна изисканост, предразполага към дълги и приятни разговори или релаксация в уютна обстановка. Изискан кът за първа среща, бързи лични и делови контакти или почивка, отворен към прекрасна градина, която ще направи летния ден още по-приятен. Барът предлага голямо разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки, меню с леки закуски и изтънчени десерти, на които може да се насладите в компанията на подрбана книга от Библиотеката на хотела.

Интериорът на ресторанта съчетава аристократична атмосфера и модерен дух. Престоят тук обещава неповторима наслада от изтънчени вкусове и удовлетворение от професионално обслужване.

Може да изберете между традиционни, тематични и био менюта, приготвени винаги с най-свежите продукти за сезона и в най-здравословните им комбинации. За всичко това ще се погрижи екипът от национално признати и доказани експерти в световната кулинария.

СПА

СПА центърът е изграден и оборудван по най-високи стандарти. Впечатлява гостите с неповторим дизайн и идейно проектиран интериор в различните зони, представящ многообразие от материали, тенденции и акценти. Тук ще имате възможността да се отдадете на заслужена почивка и активно лечение, за което допринасят и лечебните свойства на минералната вода и кал в региона. Предлага се богат набор от релаксиращи терапии, козметични процедури и лечебни масажи за гостите, избрали да съчетаят приятната почивка с грижа за здравето. За любителите на активна почивка – Спа центърът разполага с Фитнес зала и с Минерален Термален басейн.

 


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)