“Сивриева къща” 3* гр.Златоград

0
Dntur.com

За хотела

 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение: ” Сивриевата къща ” е част от Етнографския Ареален Комплекс “Златоград”, разположен в тихия едноименен град в сърцето на Родопите. Той е построен на мястото на стария град, по десния бряг на Голяма река. Стаи: “Сивриева къща” предлага на гостите си: 6 двойни стаи, 2 студия и 2 луксозни апартамента с джакузи.Тя е изградена [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

4.5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение:

” Сивриевата къща ” е част от Етнографския Ареален Комплекс “Златоград”, разположен в тихия едноименен град в сърцето на Родопите. Той е построен на мястото на стария град, по десния бряг на Голяма река.

Стаи:

“Сивриева къща” предлага на гостите си: 6 двойни стаи, 2 студия и 2 луксозни апартамента с джакузи.Тя е изградена в характерната за Златоград възрожденска архитектура и същевременно предлага всички удобства на съвременното хотелско настаняване.

Хотелски услуги:

Къщата за гости разполага и с просторна, многофункционална и модерно оборудвана зала, носеща името на известния златоградски творец Станислав Сивриев. Залата е подходяща за провеждане на конференции, семинари, научни срещи, изложби и др. В нея е постоянно експонирана изложба, наречена “Златните ръце на златоградските майстори”. Тя включва повече от 500 експоната дело на майсторите на Етнографския ареален комплекс.


ВпечатленияКакво мислите?


Сподели

(задължително)