Семеен хотел “Стела” 2* гр. Несебър

2
Dntur.com

За хотела

Местоположение: Приятно и уютно място разположено в центъра на град Несебър на 100м. от плажа само на 1км. от най-големия и посещаван курорт на българското Черноморие и 0,5км. от един от най-известните град-музей в света.
 
Любопитно около хотела: В близост до хотела се намира СПА център, туристически агенции предлагащи екскурзии на територията на България и съседни държави.
 
 
Звезди:
 
Настаняване:
 

Местоположение Новопостроеният семеен хотел “Стела” е разположен в централната част на град Несебър, в тясна близост до всички административни и културни обекти. Градът е на 1км от най-големия и посещаван курорт на българското Черноморие – Слънчев бряг. В близост до хотела има множество търговски обекти и различни атракции, а плажът е само на 100м. Стаи [...]

Оценка

Цена
 
 
 
 
 


Комфорт
 
 
 
 
 


Обслужване
 
 
 
 
 


Обща оценка
 
 
 
 
 

3.5/ 5

 Dntur.com
Подробно

Местоположение

Новопостроеният семеен хотел “Стела” е разположен в централната част на град Несебър, в тясна близост до всички административни и културни обекти. Градът е на 1км от най-големия и посещаван курорт на българското Черноморие – Слънчев бряг. В близост до хотела има множество търговски обекти и различни атракции, а плажът е само на 100м.

Стаи

Семеен хотел “Стела” предлага на своите гости настаняване в стилно обзаведени, двойни стаи, студиа и апартаменти, декорирани в меки, топли, светли цветове, създаващи усещането за уют и простор. Помещенията разполагат с всичко необходимо за една комфортна почивка. Стаите са оборудвани с хладилник, телевизор, климатик, баня с душ и тераса, а студиата и апартаментите имат и кухненско оборудване, като апартаментите се състоят от две отделни помещения – спалня и всекидневна.

Хотелски услуги

Хотел “Стела” предлага на своите гости закуска в един от най – добрите ресторанти на територията на град Несебър – ресторант “Несебър”.

Пред хотела има безплатен общински паркинг и платен подземен гараж.


 1.  
  Йовчо Донев

  Просто не ходете там!!! Ужасно отношение, ние бяхме с ваучери за закуска и вечеря, менюто всеки ден е едно и също не се променя нищо. На закуска така нареченият сервитьор ви гледа все едно сте му виновен за нещо. При нас лично не бяха разбрали в крайна сметка за колко нощувки сме, защото бяхме две семейства, като едното беше за три нощувки а другото за четири (те бяха закупени и платени предварително). В следствие на това “неразбиране”, бих го нарекал безхаберие ни бяха събрали багажи и го бяха натикали в саковете…абе с две думи решили да ни изгонят докато сме на плаж. И на всичкото отгоре се опитват да те изкарат тъп, като ти казват, че ти не си разбрал и си виновен за техните грешки. Та, не правете грешката да ходите в този хотел.
  •  
   Светла димитрова

   Вие господине където и да отидете няма да ви хареса
   На такива като вас трудно може да се угоди. А защо не споделихте в колко квадрата стая бяхте ,как всеки ден ви почистваха и сменяха бельото. За тази
   цена получихте обслужване 4 звевди.Аз съм гост на този хотел вече 4 години .Хотела има прекрасна локоция ,помещенията са големи ,луксозно обзаведени ,чисто ,много ресторанта готвят добре .И защо лъжите ,че закуската е еднаква тя е ,каквото си избереш

Сподели

(задължително)